aaa


 
Bedrijventerrein Merum (Roermond)
Bedrijvenvereniging/ BIZ Merum

Bestuur BIZ/Bedrijvenvereniging Merum


Dhr. Jack Hannen (Jack Hannen Hoveniersbedrijf), voorzitter
Dhr. Peter Scheers (Scheers groep), penningmeester 
Mw. Astrid Damen (Citaverde College), bestuurslid
Dhr. Lars van Engelen (Reclame nodig?), bestuurslid
Mw. Nathalie Timmermans (Westrom), bestuurslid
Dhr. Andy Vintcent (Novisec Security Systems), bestuurslid


Mw. Janine Rissenbeek, bedrijventerreinmanager


Aan de eerste afslag van de A73, komend vanuit het zuiden, verrijst binnen enkele jaren een groot bedrijventerrein, gesitueerd tussen het spoor en de rijksweg tussen Linne en Roermond. Samen met locatie ‘de Schroof’ en ‘kantorenlocatie Merum’ biedt dit gebied ruimte voor bedrijvigheid in diverse sectoren, welke de Roermondse stadsentrée een kwalitatief hoogwaardig aanzien zullen geven.

De Zuidelijke Stadsrand is strategisch een zeer goed gelegen locatie, direct aan de op- en afrit naar de A73, die Roermond naar het zuiden met de A2 verbindt richting Maastricht en naar het noorden richting Venlo. Een snelle verbinding met de grensregio en het Rurhgebied is door de N280 en BAB52 eveneens een feit.


Parkeerbeleid vrachtwagens gemeente Roermond
In Roermond is het binnen de bebouwde kom verboden te parkeren met grote voertuigen op werkdagen tussen 18:00 uur 's avonds en 08:00 uur 's ochtends en op weekenddagen de gehele dag.
Onder een groot voertuig wordt verstaan een voertuig dat hoger is dan 2,40 meter of langer is dan 6,00 meter. Op enkele wegen op bedrijventerreinen mogen grote voertuigen wel parkeren.
Klik hier voor het hele bericht.

 

BedrijvenInvesteringsZone (BIZ)
link: Overzichtskaart BIZ-gebied Merum
link: Concept BIZ plan Merum 2016

Bekijk het gehele foto-album >