aaa


 
Vaste telefonie
Teletronics 088-1180600

SPRR heeft extra korting op de telefoonkosten gerealiseerd voor alle ondernemers binnen de BIZ. Daartoe werd reeds samengewerkt met Atlantic Telecom, dat sinds enkele maanden omgevormd is tot Telfort Zakelijk, onderdeel van het KPN concern. In het kader van dit collectief kunt u benaderd worden door Teletronics, een vaste business partner van Telfort Zakelijk.

De hulp van Teletronics is ingeroepen om u te garanderen dat u een flinke besparing tegemoet kunt zien. Van Teletronics kunt u een complete doorrekening verwachten van uw telefoonkosten. U ziet direct hoe de collectieve prijzen van Telfort Zakelijk zich verhouden tot uw huidige belkosten en de kosten van andere providers in de markt. SPRR en Teletronics zijn overeengekomen dat de adviezen en berekeningen objectief en kosteloos zijn. Teletronics is bereikbaar via servicedesk@teletronics.nl of 088-1180600.

Telfort Zakelijk, SPRR en Teletronics bieden u middels de collectieve regeling een extra financieel voordeel met behoud van de bekende hoogwaardige KPN netwerken en kwaliteit.