aaa


 
Bewegwijzering
Revis Verkeerstechniek

Het is in het belang van alle ondernemers op een bedrijventerrein dat een bedrijf snel en goed te vinden is. De ANWB verzorgt in de meeste gevallen de bewegwijzering naar het bedrijventerrein.

Op de bedrijventerreinen zelf heeft Revis Verkeerstechniek in samenwerking met SPRR de bewegwijzering geregeld in de regio Roermond.

Ordelijke industriële bewegwijzering geeft een beter straatbeeld. Dit zorgt voor een positieve indruk van een bedrijventerrein als geheel en heeft vaak een gunstig effect op het aantrekken van nieuwe bedrijven.  Vanuit commercieel oogpunt is het belangrijk dat klanten de weg vinden naar een bedrijf. ( denk aan bedrijven die een showroom hebben )

Uiteraard is het voor de verkeerssituatie beter als iedereen onmiddellijk de juiste weg kan vinden. Met name voor het zware vrachtverkeer is het van belang niet onnodig te hoeven draaien en keren.

Elke ondernemer op de bedrijventerreinen in Roermond heeft via SPRR een aanbieding gehad een bord te bestellen met daarop zijn industrienummer. Daarnaast is het mogelijk een bord met naamsvermelding te bestellen waardoor men u nog beter kan vinden.

De meeste ondernemers hebben het industrienummer intussen in gebruik genomen. Mocht u het bord nog niet hebben geplaatst;  het kost weinig tijd het bord te bevestigen.

Politie, ambulance en brandweer rijden met GPS systemen welke op straatnaam en huisnummer navigeren. Voor deze  hulpdiensten is het belangrijk dat u ook uw huisnummer duidelijk op de gevel of toegangshekwerk aanbrengt. Want bij een calamiteit geldt dat elke seconde telt!

Wilt u een naam of nummerbord bestellen: bel dan met Revis verkeerstechniek op telefoonnummer: 0413-379633