aaa


 
BHV cursussen
Janine Rissenbeek

Na een succesvolle overname van TOC door VeTraNed, wordt de lijn naar het parkmanagement Roermond ook gecontinueerd.
Parkmanagement Roermond en VeTraNed konden elkaar vinden in een driejarig contract, waarover  beide partijen enthousiast zijn.

VeTraNed uit Herten brengt dertig jaar ervaring in de veiligheidsbranche mee. Docenten beschikken over een schat aan praktijkervaring bij de brandweer en EHBO. Tijdens de cursussen maken ze bovendien gebruik van geavanceerde apparatuur. Zoals een grote bluswagen waarmee maar liefst negen verschillende blusmogelijkheden geoefend kunnen worden, op locatie is dit een prima toevoeging.  Of speciale oefenbrillen waarmee je rook kunt simuleren.

Voorzitter van Parkmanagement Roermond, de heer Hamers en VeTraNed-directeur Richard Dohmen zijn enthousiast over de nieuwe samenwerking. Begin maart hebben ze alles bezegeld met een contract voor drie jaar.

Richard Dohmen: “Als het gaat om veiligheid staan we te allen tijde klaar voor de leden van Parkmanagement. Zo bieden we voor iedereen een gratis brandveiligheidsrapportage aan. Ik heb er veel vertrouwen in dat we voor de ondernemers onze meerwaarde gaan bewijzen.”

De keuze voor VetraNed is bewust gemaakt. “Hier vind je alle faciliteiten die we nodig hebben voor onze trainingen,” vertelt Richard Dohmen. “En het is natuurlijk een fantastische ambiance voor realistisch oefenen met 32 praktijkscenario’s.” Meer weten? Neem contact op met VeTraNed. www.vetraned.nl