aaa

Nieuws

 
Maandag 1 Mei 17
Bedrijven doen nog te weinig aan digitale veiligheid

Cyberaanvallen, hacks, digitale lekken: bedrijven zijn verplicht hier actie tegen te ondernemen, maar dat doen ze onvoldoende. Dat constateert de Cyber Security Raad. VNO-NCW voorzitter Hans de Boer nam 5 april een handreiking in ontvangst die bedrijven moet helpen hun cybersecurity te verbeteren.
Lees meer >

 
Vrijdag 5 Mei 17
Zes finalisten Mobility & Transport Innovation Challenge bekend!

Vorig jaar december lanceerde de Gemeente Roermond, in samenwerking met de Provincie Limburg, ingenieursbureau Kragten en McArthurGlen, de Mobility & Transport Innovation Challenge. Deze prijsvraag was succesvol en heeft in vijf maanden tijd maar liefst 74 ideeën opgeleverd voor een duurzame en leefbare mobiliteitstoekomst in Roermond. Een vakjury heeft nu 6 finalisten geselecteerd die op 18 mei aanstaande op het zogenaamde Boostcamp Event meedingen naar diverse prijzen en tevens geholpen gaan worden om hun idee een stap verder op weg te helpen.
Lees hier het hele persbericht

 
Dinsdag 10 Januari 17
Enquête economische gevolgen stuw Grave

De defecte stuw bij Grave zorgt ervoor dat de belangrijkste vaarweg naar het zuiden niet toegankelijk is. Afgelopen dinsdag gaf Rijkswaterstaat aan ‘enkele dagen’ nodig te hebben voor een oplossing, maar de werkelijkheid blijkt weerbarstiger.
Op dit moment is er nog geen zicht op de termijn waarop het scheepvaartverkeer hervat kan worden. Tegelijkertijd neemt de druk op de bedrijven, die mede afhankelijk zijn van water, toe en worden zij financieel geraakt.


Lees meer >


Pagina 9 / 9
« < 5 6 7 8 9