aaa

Nieuws

 
Dinsdag 10 Oktober 17
Gezamenlijk sporten, fitnessen, krachttrainen vroeg in de ochtend?
Nú kan het bij Sportcentrum Swalmen elke donderdag van 7.00 tot 8.00 uur.
Onder begeleiding van gecertificeerd NASM Personal Trainer Ton Keijaerts biedt Sportcentrum Swalmen nu de mogelijkheid op een ontspannen en aangename manier te sporten / bewegen. Gezond-, divers-, functioneel-, in groepsverband, in- en outdoor.... Ieder op zijn eigen niveau.
Voor meer informatie klik  hier voor de  flyer 'gezamenlijk sporten'.
 
Dinsdag 10 Oktober 17
Ontbijt bij Max Verstappen!

10 oktober in de vroege ochtend, het was nog donker, werd in de Max Verstappen Fanshop  in Swalmen een ontbijt georganiseerd voor de ondernemers van de BIZ Swalmen.

Na een behoorlijke tijd treurend leeg te hebben gestaan heeft Bosstraat 91A een aanzienlijke metamorfose ondergaan . Het pand is omgetoverd tot een prachtige presentatieruimte  van het merk Max Verstappen.
Lees meer >

 
Vrijdag 29 September 17
Nieuwsbrief N280 Roermond, 25 september 2017

Bestemmingsplan: stand van zaken

Op 15 juni 2017 heeft de gemeenteraad van Roermond het bestemmingsplan N280 vastgesteld. Daarna is een beroepstermijn van zes weken ingegaan. In deze periode zijn vier beroepschriften ingediend bij de Raad van State. Wat betekent dit nu?   

Lees meer  

Voortgang Fietsverbinding N280-Leeuwen

Na de bouwvak zijn de werkzaamheden aan de nieuwe Fietsverbinding N280 - Leeuwen weer opgepakt.  

Lees meer

 

 
Vrijdag 29 September 17
Inschrijving Koning Willem I Prijs voor duurzaam ondernemerschap

Nederlandse ondernemingen kunnen zich weer inschrijven voor de tweejaarlijkse Koning Willem I Prijs en de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. De Koning Willem I Stichting wil met deze ondernemingsprijzen innovatief en duurzaam

Lees hier het hele artikel

 
Vrijdag 29 September 17
Invoeringsbesluit Omgevingswet van start

Er is een belangrijke stap gezet in de stelselherziening van het omgevingsrecht nu het Invoeringsbesluit wordt opgesteld. Het Invoeringsbesluit regelt de overgang van de bestaande naar de nieuwe wetgeving, zoals aanvulling van de basis-algemene maatregelen van bestuur, intrekken en wijzigen van andere besluiten en het overgangsrecht. Het

Lees hier het hele artikel


Pagina 9 / 11
« < 7 8 9 10 11 > »