aaa

Nieuws

 
Vrijdag 26 Januari 18
Saneren overwegen door Bam infra Rail
Bam infra Rail gaat in opdracht van ProRail overwegen saneren tussen Roermond en Vlodrop. Vanaf 18 februari 2018 starten de werkzaamheden in Vlodrop en vervolgens richting Roermond. Overwegen worden gesaneerd en daarna wordt straatwerk of asfalt aangebracht conform het ontwerp. Voor de werkzaamheden is het noodzakelijk om overwegen af te sluiten.
Op de bijgevoegde bijlage kunt u zien welke overwegen het betreft.
Heeft u vragen? Neem dan contact op met de parkmanager.
 
Vrijdag 26 Januari 18
Leren en Werken

Taal op de werkvloer
Meer dan 700.000 werknemers hebben moeite met lezen, schrijven en communiceren in het Nederlands. Het is voor medewerkers lastig om zich verder te ontwikkelen als zij de taal niet goed beheersen. Daarnaast kan een lage taalvaardigheid zorgen voor een hoger ziekteverzuim, lagere productiviteit en veiligheidsproblemen.

Het Taalakkoord
Als werkgever kunt u bijdragen aan een betere taalvaardigheid van uw werknemers door taal op de werkvloer bespreekbaar te maken en werknemers te scholen. Aansluiten bij het Taalakkoord helpt u hierbij. Binnen het Taalakkoord zet u samen met andere werkgevers in op taal en deelt u kennis en ervaringen. Doe mee en realiseer samen met ons de ambitie van het Taalakkoord. Haal het beste uit uw medewerkers en laat taal geen belemmering zijn.

Ook de gemeente Roermond zet zich in om de taalvaardigheid van werknemers te verbeteren. Heeft u interesse in dit project neem dan contact op met de parkmanager, Janine Rissenbeek.

 
Dinsdag 23 Januari 18
21-12-2017 Bergia Frites investeert in uitbreidingskavel Ringweg Bedrijventerrein Roerstreek Noord Roermond

Herontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg BV - heeft op 21 december 2017 een gedeelte van 1,9 ha verkocht van een bedrijfskavel aan de Ringweg. BERGIA Frites verwerft de bedrijfskavel ter uitbreiding van haar bestaande bedrijfslocatie aan de Ringweg. Op termijn zal de huidige bedrijfslocatie aan de Industrieweg worden gesloten en wordt de waterzuivering aan de Energieweg verplaatst.

De kavel Ringweg is door Herontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg BV in 2016 aangekocht van Rockwool BV en biedt ondernemers de ruimte om zich te vestigen of om te kunnen expanderen. Herontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg BV is voor de restant kavel van 4,9 ha met meerdere geïnteresseerde bedrijven in gesprek.

Herontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg BV is een samenwerking tussen Ontwikkelingsmaatschappij Midden Limburg BV en Limburgse Herstructureringsmaatschappij voor Bedrijventerreinen BV  - met partners Provincie Limburg en NV Industriebank LIOF.

Op de foto van links naar rechts: Jeroen Bertjens (Ontwikkelingsmaatschappij Midden Limburg BV), Edgar Meuwissen (Bergia Frites BV) en Bart Verschut (Limburgse Herstructureringsmaatschappij voor Bedrijventerreinen BV).

Bron: Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg

 
Maandag 22 Januari 18
Werkzaamheden Veldweg

Graag attenderen wij u op bijgaande bewonersbrief van de gebrs. Kurvers BV Wegenbouw / recycling / transport betreffende werkzaamheden Veldweg.
KLIK HIER voor de brief.

 
Dinsdag 28 November 17
Workshop 'Water voor Later'

In tijden van klimaatverandering is de overlast door regen of juist het gebrek eraan groter dan ooit. Wat kunt u als ondernemer doen om dit te voorkomen middels “Water voor Later”?

Parkmanagement Midden-Limburg en Venlo organiseerden voor de ondernemers in Roermond op 23 november een interactieve workshop rondom dit thema. 


Lees meer >


Pagina 8 / 9
« < 5 6 7 8 9 > »