aaa

Nieuws

 
Maandag 7 November 16
Uitnodiging openbare informatiebijeenkomst N280 Roermond
Op dinsdag 15 november 2016 vindt van 18.30 uur - 21.00 uur een openbare informatiebijeenkomst plaats in de ECI Cultuurfabriek, ECI 13 te Roermond (parkeergelegenheid voor de hoofdingang). Hier kunt u zich laten informeren over de inhoud van het bestemmingsplan N280 Roermond en de inspraakprocedure.
Klik hier voor de volledige uitnodiging.
 
Maandag 31 Oktober 16
Doe nu een Energieprestatiekeuring (EPK), word een duurzame koploper en bespaar energie, tijd en geld voor uw bedrijf.

De Energie Prestatie Keuring (EPK) is een systeem dat energiebesparing voor bedrijven makkelijker en voorspelbaar maakt. De Wet milieubeheer (Wm) verplicht bedrijven en instellingen om energiebesparende maatregelen uit te voeren met een terugverdientijd van maximaal vijf jaar. De EPK helpt bedrijven bij het inzichtelijk maken van de (verplichte) energiebesparende maatregelen en de eventuele resultaten. Bedrijven in de gemeente Roermond kunnen in de komende maanden gebruik maken van de acties op de website www.epk-limburg.nl.

Bedrijven kunnen voor hun EPK op de website kiezen uit de volgende drie opties:
‐          Zelf de EPK-test doen met de EPK-tools op de website.
‐          Gratis assistentie vragen bij het invullen van de EPK-test.
‐          Met korting een maatwerkadvies vragen van een energie-expert die een scan doet van uw bedrijfspanden.

Het EPK-advies wordt uitgevoerd door Driven by Values in samenwerking met de plaatselijke RUD, de Provincie Limburg en diverse gemeenten.

 

 
Maandag 31 Oktober 16
Uitvoeringsprogramma Asbest en Energie Provincie Limburg

Limburg wil de koppeling maken tussen de energietransitie én de door het Rijk verplicht gestelde asbestsanering van aan de atmosfeer blootgestelde asbestdaken in 2024. Deze ambitie is beschreven in het Aanvalsplan Asbest en Energie dat op 5 februari 2016 door Provinciale Staten is vastgesteld. Het voorliggende actieprogramma gaat in op de aanpak van de Provincie bij het realiseren van de ambitie en op concrete acties die het daaraan voor 2017 verbindt. Bent u geïnteresseerd? KLIK HIER voor het Uitvoeringsprogramma.

 
Vrijdag 21 Oktober 16
Schmitz Foam Products uit Roermond wint Limburg Export Award 2016

De Roermondse producent van onderlagen voor sportvelden, kinderspeelplaatsen, maneges en veestallen kreeg de voorkeur van de vakjury boven de twee andere finalisten Fromatech uit Sittard en The Jekill and Hyde Company uit Belfeld.
Lees meer >


Pagina 8 / 8
« < 4 5 6 7 8