aaa

Nieuws

 
Maandag 15 Mei 17
Politie waarschuwt consumenten en bedrijven bij start nieuwe werkweek voor gijzelsoftware

Sinds afgelopen vrijdag 12 mei zijn tienduizenden computers in tientallen landen getroffen door ransomware, ook wel ‘gijzelsoftware’ genoemd. Het NCSC heeft daar vrijdag al een waarschuwing voor gegeven. De politie adviseert consumenten en vooral ook bedrijven zich tegen ransomware te wapenen door updates direct te installeren, antivirusprogramma’s te gebruiken en back-ups te maken van de gegevens op de computers. De politie raadt mensen ten zeerste af om te betalen voor de ontsleuteling van de systemen/bestanden, omdat hiermee deze criminaliteit wordt gefinancierd en in stand wordt gehouden. Het is allerminst zeker of betaling leidt tot decryptie van de bestanden.
Lees meer >

 
Dinsdag 28 Maart 17
RED Security Roermond beste beveiligingsbedrijf volgens branche-vereniging

"Klanten verzekerd van een kwalitatief uitmuntend product"

Het Limburgse beveiligingsbedrijf RED security, met 82 man personeel, is uitgeroepen tot beste beveiligingsbedrijf van 2017 volgens de onafhankelijke VEB branche vereniging.

Zowel hun bedrijfsvoering als gerealiseerde projecten zijn van een uitzonderlijk hoge kwaliteit gebleken. Daarom zijn alarminstallateur Buikema Techniek en particuliere beveiliger RED Security gekozen tot VEB Beveiligingsbedrijven van het Jaar, een verkiezing georganiseerd door de rond de 600 leden tellende Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven.
Lees meer >

 
Dinsdag 28 Maart 17

Nieuwe fietsstructuur ‘Fietsverbinding N280 – Leeuwen’

De nieuwe fietsstructuur ‘Fietsverbinding N280 – Leeuwen’ maakt onderdeel uit van de herinrichting van de N280-West wegvak Roermond. Deze wordt aangelegd als alternatief voor de vervallen oversteekplaats op het kruispunt Wilhelminasingel – Mijnheerkensweg.  

Lees meer

Uit: Provincie Limburg Nieuwsbrief N280 Roermond, 24 maart 2017

 

 
Dinsdag 28 Maart 17

 

Nieuwe klankbordgroepleden gezocht!

Het schetsontwerp in het ontwerp-bestemmingsplan is tot stand gekomen samen met de leden van vijf klankbordgroepen. Voor de volgende fase van het project is de projectgroep op zoek naar nieuwe klankbordgroepleden.  

Lees meer

Uit: Provincie Limburg  Nieuwsbrief N280 Roermond, 24 maart 2017

 
Maandag 3 April 17
Incatro Room Acoustics wint prestigieuze Red Dot Design Award voor Soundleaves
Op maandag 3 april ontving Carl Huijskens namens akoestiekspecialist Incatro de Red Dot Design Award 2017. Incatro werd geselecteerd uit meer dan vijfduizend inzendingen en won de prijs voor het ontwerp van Soundleaves, bladvormige akoestische wand- en plafondelementen en bureauschermen.
Lees hier het gehele persbericht.

Pagina 8 / 9
« < 5 6 7 8 9 > »