aaa

Nieuws

 
Dinsdag 4 Juli 17
Parkmanagement meets Pepper

Parkmanagement meets Pepper tijdens de Limburg Happening op 28 juni jongstleden.

Tijdens een ongedwongen sfeer maakten de ondernemers kennis met de robots Pepper en Baxter. De robots zijn er en maken deel uit van onze arbeidsmarkt. Het zijn onze collega's. We hebben of krijgen er allemaal mee te maken. Limburg moet ambitie tonen en met innovatie voorop lopen, ook met robotisering. Laten wij ons inzetten dé early majority regio te worden op dit gebied. Keynote spreker Maarten Steinbuch liet ons zien hoe wij dit kunnen realiseren.

Natuurlijk waren ook de parkmanagers van Limburg aanwezig.

Op zoek naar een goede, actieve en betrokken parkmanager? Op de foto uw parkmanagers in Limburg: vlnr Liesbeth Versteegh (Maastricht), Lidy Rutten (Venlo), Janine Rissenbeek (Roermond) en Sonja Demandt (Directeur Parkmanagement B.V.)


 
Maandag 3 Juli 17
Thema bijeenkomst geslaagd!

Donderdag 29 juni vond op Golfbaan de Herkenbosche de jaarlijkse thema bijeenkomst plaats voor alle bedrijventerreinen van Roermond en terrein Stationsweg in Roerdalen.

Rond de 50 ondernemers hadden zich aangemeld om geïnformeerd te worden over een zeer actueel thema. Helaas krijgen steeds meer bedrijven, groot en klein, te maken met moderne criminaliteit in de vorm van cybercrime.

Bedrijven kunnen getroffen worden door cybercrime middels o.a. gijzeling van geautomatiseerde bestanden, het listig stelen van (financiële ) gegevens of het besmetten van computers.

Na de presentatie was het tijd voor een heerlijke barbecue op het terras van de golfbaan. Gelukkig was de regen gestopt en was het aangenaam buiten vertoeven.

En als je dan toch bij de golfbaan bent kan je niet naar huis gaan zonder een balletje geslagen te hebben. De geoefende golfers konden een wedstrijd spelen en voor wie het nieuw was werd een golfclinic gegeven.

Een zeer geslaagde middag/avond waar het aangename en nuttige prima was verenigd!

 
Maandag 15 Mei 17
Politie waarschuwt consumenten en bedrijven bij start nieuwe werkweek voor gijzelsoftware

Sinds afgelopen vrijdag 12 mei zijn tienduizenden computers in tientallen landen getroffen door ransomware, ook wel ‘gijzelsoftware’ genoemd. Het NCSC heeft daar vrijdag al een waarschuwing voor gegeven. De politie adviseert consumenten en vooral ook bedrijven zich tegen ransomware te wapenen door updates direct te installeren, antivirusprogramma’s te gebruiken en back-ups te maken van de gegevens op de computers. De politie raadt mensen ten zeerste af om te betalen voor de ontsleuteling van de systemen/bestanden, omdat hiermee deze criminaliteit wordt gefinancierd en in stand wordt gehouden. Het is allerminst zeker of betaling leidt tot decryptie van de bestanden.
Lees meer >

 
Dinsdag 10 Januari 17
Enquête economische gevolgen stuw Grave

De defecte stuw bij Grave zorgt ervoor dat de belangrijkste vaarweg naar het zuiden niet toegankelijk is. Afgelopen dinsdag gaf Rijkswaterstaat aan ‘enkele dagen’ nodig te hebben voor een oplossing, maar de werkelijkheid blijkt weerbarstiger.
Op dit moment is er nog geen zicht op de termijn waarop het scheepvaartverkeer hervat kan worden. Tegelijkertijd neemt de druk op de bedrijven, die mede afhankelijk zijn van water, toe en worden zij financieel geraakt.


Lees meer >


Pagina 7 / 7
« < 3 4 5 6 7