aaa

Nieuws

 
Maandag 9 April 18
Conny Vluggen gekozen als Topvrouw Limburg 2018

Conny Vluggen - Managing Director van Koma KTI BV uit Roermond, heeft 5 april jl. tijdens een avondvullend programma in Theaterhotel de Oranjerie in Roermond de award voor ‘Topvrouw Limburg 2018’ gewonnen.
Lees meer >

 
Maandag 9 April 18
Werkzaamheden Randweg
Graag attenderen wij u op bijgaande bewonersbrief van de gebrs. Kurvers BV Wegenbouw / recycling / transport betreffende werkzaamheden Randweg.
KLIK HIER voor de brief.
 
Dinsdag 3 April 18
15 mei 2018 - past een robot binnen uw organisatie?

Ontdek wat voor uw situatie de meest geschikte robot is. Hiertoe nodigt Innovatie Huis de Peel u uit op dinsdag 15 mei 2018 van 14.30 tot 18.00 uur bij Flex Industries, Schootense Dreef 19 te Helmond.
Ervaringsdeskundigen delen hier hun ervaringen over dit onderwerp.
KLIK HIER voor de uitnodiging.

 
Dinsdag 27 Maart 18
Nuttige info over Cybercrime

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid ( CCV ) heeft op de  website https://www.veiligondernemenbeginthier.nl/cybercriminaliteit/

nuttige informatie gepubliceerd over het item cybercrime.

 
Dinsdag 28 November 17
Workshop 'Water voor Later'

In tijden van klimaatverandering is de overlast door regen of juist het gebrek eraan groter dan ooit. Wat kunt u als ondernemer doen om dit te voorkomen middels “Water voor Later”?

Parkmanagement Midden-Limburg en Venlo organiseerden voor de ondernemers in Roermond op 23 november een interactieve workshop rondom dit thema. 


Lees meer >


Pagina 6 / 7
« < 3 4 5 6 7 > »