aaa

Nieuws

 
Donderdag 22 Maart 18
Bekendmaking voorontwerp bestemmingsplan 'Zuidelijke Stadsrand'

Het voorontwerp bestemmingsplan ‘Zuidelijke Stadsrand’ (NL.IMRO.0957.BP00000295-VO01) ligt van 28 februari 2018 tot en met 10 april 2018 voor een ieder ter inzage in het Stadskantoor, Kazerneplein 7. Tevens is het bestemmingsplan digitaal raadpleegbaar via www.roermond.nl/ruimtelijkeplannen en via www.ruimtelijkeplannen.nl
Lees meer >

 
Vrijdag 9 Maart 18
Lijsttrekkersdebat 2018
Op 6 maart 2018 vond een lijsttrekkersdebat plaats in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart.
Klik HIER voor het verslag.
 
Dinsdag 6 Maart 18
Werkzaamheden Randweg fase 2
Graag attenderen wij u op bijgaande bewonersbrief van de gebrs. Kurvers BV Wegenbouw / recycling / transport betreffende werkzaamheden Randweg fase 2..
KLIK HIER voor de brief.
 
Dinsdag 6 Maart 18
Hoe kijkt u als ondernemer naar cybercrime?

Onlangs verschenen de nieuwe criminaliteitscijfers van Nederland. Over vrijwel de gehele linie dalen die cijfers. Maar wat er uitspringt is dat het aantal meldingen van cybercrime juist stijgt! Dat past bij het beeld dat we de afgelopen tijd hebben gekregen met veel berichtgeving over cyber-aanvallen die bijvoorbeeld ziekenhuizen lamleggen. Of een havenbedrijf. Daarbij komt ook nog de nieuwe privacy-wetgeving die ook in Nederland in mei van kracht wordt.
Lees meer >

 
Vrijdag 23 Februari 18
Politiek debat gemeenteraadsverkiezingen 2018

Stichting Parkmanagement Midden-Limburg organiseert in samenwerking met de VVV Midden-Limburg, BIZ centrum Swalmen en Horeca Roermond op dinsdag 6 maart bij het Forum een politiek debat voor de lijsttrekkers van de partijen welke deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Noteer deze datum alvast in uw agenda ( aanvang 19.00 uur ).

Heeft u een stelling of vraag welke u graag zou willen inbrengen? Neem dan contact op met de parkmanager Janine Rissenbeek.

In het Manifest Roermondse bedrijven (klik hier) treft u een overzicht aan van de verschillende kernpunten van geformuleerd beleid, een stand van zaken van de reeds gerealiseerde doelen, alsmede onze economische visie op de nabije toekomst.


Pagina 5 / 11
« < 3 4 5 6 7 > »