aaa

Nieuws

 
Dinsdag 23 Januari 18
21-12-2017 Bergia Frites investeert in uitbreidingskavel Ringweg Bedrijventerrein Roerstreek Noord Roermond

Herontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg BV - heeft op 21 december 2017 een gedeelte van 1,9 ha verkocht van een bedrijfskavel aan de Ringweg. BERGIA Frites verwerft de bedrijfskavel ter uitbreiding van haar bestaande bedrijfslocatie aan de Ringweg. Op termijn zal de huidige bedrijfslocatie aan de Industrieweg worden gesloten en wordt de waterzuivering aan de Energieweg verplaatst.

De kavel Ringweg is door Herontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg BV in 2016 aangekocht van Rockwool BV en biedt ondernemers de ruimte om zich te vestigen of om te kunnen expanderen. Herontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg BV is voor de restant kavel van 4,9 ha met meerdere geïnteresseerde bedrijven in gesprek.

Herontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg BV is een samenwerking tussen Ontwikkelingsmaatschappij Midden Limburg BV en Limburgse Herstructureringsmaatschappij voor Bedrijventerreinen BV  - met partners Provincie Limburg en NV Industriebank LIOF.

Op de foto van links naar rechts: Jeroen Bertjens (Ontwikkelingsmaatschappij Midden Limburg BV), Edgar Meuwissen (Bergia Frites BV) en Bart Verschut (Limburgse Herstructureringsmaatschappij voor Bedrijventerreinen BV).

Bron: Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg

 
Maandag 22 Januari 18
Werkzaamheden Veldweg

Graag attenderen wij u op bijgaande bewonersbrief van de gebrs. Kurvers BV Wegenbouw / recycling / transport betreffende werkzaamheden Veldweg.
KLIK HIER voor de brief.

 
Dinsdag 12 December 17
Beschikbaar stellen van camerabeelden

Je ziet het op TV, internet en sociale media: De Politie maakt steeds vaker gebruik van beelden van camera’s van particulieren en bedrijven. Dit kan van belang zijn in opsporingsonderzoeken. Deze camera’s zijn eigendom van particulieren of bedrijven en zijn geplaatst op hun eigen terrein.

U kunt uw camera aanmelden bij politie zodat zij, indien nodig, de beelden kunnen gebruiken om criminaliteit aan te pakken.

Heeft u één of meerdere camera’s bij uw bedrijf geïnstalleerd? Kijk dan op:

https://www.politie.nl/themas/camera-in-beeld.html?sid=70d31b3c-887a-4c67-a4a7-3477df57a7f7

Mogelijk zijn in de toekomst uw beelden de oplossing in een politieonderzoek!

 
Dinsdag 12 December 17
Manifest Roermondse bedrijven

Stichting Parkmanagement Midden-Limburg  alsmede de BIZ Binnenstad/Citymanagement en VVV Midden-Limburg, zijn al enkele jaren intensief bezig om de economische positie van Roermond verder te versterken en uit te bouwen.

In het Manifest Roermondse bedrijven (klik hier) treft u een overzicht aan van de verschillende kernpunten van geformuleerd beleid, een stand van zaken van de reeds gerealiseerde doelen, alsmede onze economische visie op de nabije toekomst.

Met het oog op de naderende verkiezingen is dit manifest naar de politieke partijen gestuurd welke deelnemen aan de verkiezingen van 21 maart 2018.

Ons doel is immers hetzelfde als dat van de politiek: Roermond op economisch, sociaal en cultureel vlak naar een hoger plan te tillen.

 
Dinsdag 28 November 17
Workshop 'Water voor Later'

In tijden van klimaatverandering is de overlast door regen of juist het gebrek eraan groter dan ooit. Wat kunt u als ondernemer doen om dit te voorkomen middels “Water voor Later”?

Parkmanagement Midden-Limburg en Venlo organiseerden voor de ondernemers in Roermond op 23 november een interactieve workshop rondom dit thema. 


Lees meer >


Pagina 5 / 9
« < 3 4 5 6 7 > »