aaa

Nieuws

 
Maandag 3 Juli 17
Thema bijeenkomst geslaagd!

Donderdag 29 juni vond op Golfbaan de Herkenbosche de jaarlijkse thema bijeenkomst plaats voor alle bedrijventerreinen van Roermond en terrein Stationsweg in Roerdalen.

Rond de 50 ondernemers hadden zich aangemeld om geïnformeerd te worden over een zeer actueel thema. Helaas krijgen steeds meer bedrijven, groot en klein, te maken met moderne criminaliteit in de vorm van cybercrime.

Bedrijven kunnen getroffen worden door cybercrime middels o.a. gijzeling van geautomatiseerde bestanden, het listig stelen van (financiële ) gegevens of het besmetten van computers.

Na de presentatie was het tijd voor een heerlijke barbecue op het terras van de golfbaan. Gelukkig was de regen gestopt en was het aangenaam buiten vertoeven.

En als je dan toch bij de golfbaan bent kan je niet naar huis gaan zonder een balletje geslagen te hebben. De geoefende golfers konden een wedstrijd spelen en voor wie het nieuw was werd een golfclinic gegeven.

Een zeer geslaagde middag/avond waar het aangename en nuttige prima was verenigd!

 
Dinsdag 30 Mei 17
Politie heeft speciaal loket voor ladingdiefstal

Sinds 15 mei kan iedere ondernemer 24 uur per dag aangifte doen van ladingdiefstal via 088-0087444. Het bedrijfsleven en de politie willen met dit aangifteloket het aantal ladingdiefstallen terugdringen.

Omdat de logistiek nooit stilstaat, is het belangrijk dat ondernemers zonder tijdverlies en ongeacht de plaats en tijd aangifte kunnen doen. Dat is volgens de politie voor zowel het opsporen van verdachten als voor het terugdringen van het aantal diefstallen belangrijk. De politie kan met het speciale nummer de kwaliteit van de vastgelegde informatie verbeteren waardoor de kans om verdachten op te sporen, stijgt.
Lees meer >

 
Dinsdag 30 Mei 17
Limburg Export Award

Voor de twaalfde keer in successie wordt komend najaar de Limburg Export Award uitgereikt. Exporterende ondernemers kunnen zich inschrijven voor deze prestigieuze prijs. De winnaar ontvangt onder andere een geldbedrag van € 10.000.
Voor verdere informatie klik op deze link:

http://www.lwv.nl/lists/nieuwsbrief/artikel.aspx?ID=311&Source=%2Fdefault.aspx#.WSvhjvj9eTI.email

 

Let op: uiterste inschrijfdatum is 12 juni 2017.

 
Donderdag 18 Mei 17
Economische Visie Roermond vastgesteld

Binden van de jeugd aan de stad, een aantrekkelijke binnenstad, meer toeristische bezoekers, goed geschoold personeel voor bedrijven, ervoor zorgen dat startende bedrijven zich kunnen ontplooien. Dat zijn enkele doelen uit de Economische Visie van Roermond. Op 11 mei heeft de gemeenteraad deze visie vastgesteld. De visie is opgesteld in overleg met veel en verschillende belanghebbenden. De reden om een visie (klik hier) te maken is dat de economie sterk verandert. Daarom wil Roermond de koers bepalen voor de economische ontwikkeling voor de komende jaren.
Lees meer >

 
Maandag 15 Mei 17
Ondernemersbijeenkomst Willem-Alexander

Op dinsdag 9 mei vond de jaarlijkse ondernemersbijeenkomst van bedrijventerrein Willem-Alexander plaats.

Belangrijke thema's voor dit bedrijventerrein zijn met stip de bereikbaarheid, bescherming tegen hoog water en de toekomstige aanpassing van de N280.

Lees hier het hele verslag van deze bijeenkomst.


Pagina 5 / 9
« < 3 4 5 6 7 > »