aaa

Nieuws

 
Maandag 16 Oktober 17
Ondermijning bedreigt onze samenleving
Bijna een kwart van de burgemeesters in Nederland wordt bedreigd. In ons land beslaat drugs gerelateerd  crimineel geld circa 25-30 miljard euro op jaarbasis. In Tilburg is de hennepindustrie de grootste tak van nijverheid. Nederland is een narcostaat, topexporteur van hennep en chemische drugs. Het zijn schokkende cijfers en feiten over ondermijning, opgetekend  door journalist Jan Tromp en hoogleraar bestuurskunde Tilburg University, Pieter Tops in hun onthutsende boek  ‘De achterkant van Nederland, hoe onder- en bovenwereld verstrengeld raken.’   Drugsgerelateerde criminaliteit is allang ingebed in onze sociale structuur. Accepteren we dat? Is dit het nieuwe normaal?

Jan Tromp is te gast tijdens de openingsbijeenkomst van de Week van de Veiligheid in Limburg op maandag 9 oktober jl. in het ECI gebouw in Roermond. Georganiseerd door PVO Limburg, Platvorm Veilig Ondernemen.
Lees meer >
 
Dinsdag 10 Oktober 17
Gezamenlijk sporten, fitnessen, krachttrainen vroeg in de ochtend?
Nú kan het bij Sportcentrum Swalmen elke donderdag van 7.00 tot 8.00 uur.
Onder begeleiding van gecertificeerd NASM Personal Trainer Ton Keijaerts biedt Sportcentrum Swalmen nu de mogelijkheid op een ontspannen en aangename manier te sporten / bewegen. Gezond-, divers-, functioneel-, in groepsverband, in- en outdoor.... Ieder op zijn eigen niveau.
Voor meer informatie klik  hier voor de  flyer 'gezamenlijk sporten'.
 
Dinsdag 10 Oktober 17
Ontbijt bij Max Verstappen!

10 oktober in de vroege ochtend, het was nog donker, werd in de Max Verstappen Fanshop  in Swalmen een ontbijt georganiseerd voor de ondernemers van de BIZ Swalmen.

Na een behoorlijke tijd treurend leeg te hebben gestaan heeft Bosstraat 91A een aanzienlijke metamorfose ondergaan . Het pand is omgetoverd tot een prachtige presentatieruimte  van het merk Max Verstappen.
Lees meer >

 
Vrijdag 29 September 17
Nieuwsbrief N280 Roermond, 25 september 2017

Bestemmingsplan: stand van zaken

Op 15 juni 2017 heeft de gemeenteraad van Roermond het bestemmingsplan N280 vastgesteld. Daarna is een beroepstermijn van zes weken ingegaan. In deze periode zijn vier beroepschriften ingediend bij de Raad van State. Wat betekent dit nu?   

Lees meer  

Voortgang Fietsverbinding N280-Leeuwen

Na de bouwvak zijn de werkzaamheden aan de nieuwe Fietsverbinding N280 - Leeuwen weer opgepakt.  

Lees meer

 

 
Vrijdag 29 September 17
Inschrijving Koning Willem I Prijs voor duurzaam ondernemerschap

Nederlandse ondernemingen kunnen zich weer inschrijven voor de tweejaarlijkse Koning Willem I Prijs en de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. De Koning Willem I Stichting wil met deze ondernemingsprijzen innovatief en duurzaam

Lees hier het hele artikel


Pagina 5 / 9
« < 3 4 5 6 7 > »