aaa

Nieuws

 
Dinsdag 6 Maart 18
Hoe kijkt u als ondernemer naar cybercrime?

Onlangs verschenen de nieuwe criminaliteitscijfers van Nederland. Over vrijwel de gehele linie dalen die cijfers. Maar wat er uitspringt is dat het aantal meldingen van cybercrime juist stijgt! Dat past bij het beeld dat we de afgelopen tijd hebben gekregen met veel berichtgeving over cyber-aanvallen die bijvoorbeeld ziekenhuizen lamleggen. Of een havenbedrijf. Daarbij komt ook nog de nieuwe privacy-wetgeving die ook in Nederland in mei van kracht wordt.
Lees meer >

 
Vrijdag 23 Februari 18
Politiek debat gemeenteraadsverkiezingen 2018

Stichting Parkmanagement Midden-Limburg organiseert in samenwerking met de VVV Midden-Limburg, BIZ centrum Swalmen en Horeca Roermond op dinsdag 6 maart bij het Forum een politiek debat voor de lijsttrekkers van de partijen welke deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Noteer deze datum alvast in uw agenda ( aanvang 19.00 uur ).

Heeft u een stelling of vraag welke u graag zou willen inbrengen? Neem dan contact op met de parkmanager Janine Rissenbeek.

In het Manifest Roermondse bedrijven (klik hier) treft u een overzicht aan van de verschillende kernpunten van geformuleerd beleid, een stand van zaken van de reeds gerealiseerde doelen, alsmede onze economische visie op de nabije toekomst.

 
Maandag 26 Februari 18
Uitnodiging Masterclass "Licht op financieringen""
Adelmeijer Hoyng Advocaten nodigt u van harte uit voor de Masterclass "Licht op Financieringen, weet waar je aan begint en weet wat je tekent". Vanwege grote belangstelling in 2017 en om meer mensen de gelegenheid te geven deze masterclass bij te wonen organiseren zij deze extra sessie op donderdag 22 maart 2018. Deze middag draait alles om de toenemende complexiteit van financieringsstructuren.
Klik hier voor de uitnodiging.
 
Maandag 19 Februari 18
Gezocht: nieuwe burgerhulpverleners

Infoavond 'Hart voor Roermond' Reanimatie Oproep Netwerk.

De gemeente Roermond zoekt voor Swalmen nieuwe burgerhulpverleners voor het Reanimatie Oproep Netwerk "Hart voor Roermond". Op woensdag 14 maart a.s. van 19.30 tot 21.00 uur is er een informatieavond over dit onderwerp in zaal De Mert, Markt 1 te Swalmen.
Voor meer informatie klik hier.

 
Vrijdag 16 Februari 18
Werkzaamheden Randweg

Na carnaval wordt gestart met de werkzaamheden aan de Randweg vanaf de kruising met de Ringweg. Nadat deze kruising gereed is wordt het overige gedeelte van de Randweg aangepakt. Aan de overzijde van huisnummers 1 en 3 wordt buiten de weg een voetpad aangelegd.
Klik hier voor meer informatie.


Pagina 5 / 8
« < 3 4 5 6 7 > »