aaa

Nieuws

 
Maandag 18 September 17
KPN NetwerkNL verbetert het netwerk!

KPN NetwerkNL werkt op het bedrijventerrein aan haar netwerk. Dit betekent nieuwe en snellere digitale mogelijkheden voor uw bedrijf. Lees hier de belangrijke en uitgebreide informatie over deze vernieuwing.

 
Maandag 11 September 17
Werkzaamheden in en rond tunnels A73 in september 2017

Asfaltering zuidelijke tunnelmond Roertunnel 22-24 september.

Voor goed functionerende en veilige tunnels voert Rijkswaterstaat reguliere onderhoudswerkzaamheden uit aan de Roertunnel en de tunnel Swalmen (A73).  

Tijdens de reguliere onderhoudssluiting wordt het doorgaande verkeer regionaal omgeleid via de N273 (Napoleonsbaan) en lokaal via de N271 en N280. De omleidingsroutes worden aangegeven met informatieborden langs de weg. De verkeershinder is naar verwachting beperkt.  
Lees meer >

 
Maandag 12 Juni 17
Save the date: Opening Week van de Veiligheid Limburg 2017

Noteert u alvast in uw agenda, maandag 9 oktober vindt de opening van de Week van de Veiligheid in Limburg plaats.

Veel gemeenten organiseren activiteiten om ondernemers te steunen in hun strijd tegen criminaliteit. De Week van de Veiligheid is een initiatief van publieke en private partijen om het thema veiligheid onder de aandacht te brengen bij ondernemers en inwoners, want met het invallen van de donkere dagen neemt de kans op criminaliteit toe. De week vindt in 2017 plaats van 9 tot en met 15 oktober (week 41). In Limburg worden diverse workshops, seminars en andere interessante activiteiten georganiseerd.

Wanneer: Maandag 9 oktober 2017
Tijd: 16.00 – 18.00 uur
Locatie: Regio Roermond

Houd www.veiligondernemenlimburg.nl in de gaten voor meer informatie.

 
Dinsdag 4 Juli 17
Parkmanagement meets Pepper

Parkmanagement meets Pepper tijdens de Limburg Happening op 28 juni jongstleden.

Tijdens een ongedwongen sfeer maakten de ondernemers kennis met de robots Pepper en Baxter. De robots zijn er en maken deel uit van onze arbeidsmarkt. Het zijn onze collega's. We hebben of krijgen er allemaal mee te maken. Limburg moet ambitie tonen en met innovatie voorop lopen, ook met robotisering. Laten wij ons inzetten dé early majority regio te worden op dit gebied. Keynote spreker Maarten Steinbuch liet ons zien hoe wij dit kunnen realiseren.

Natuurlijk waren ook de parkmanagers van Limburg aanwezig.

Op zoek naar een goede, actieve en betrokken parkmanager? Op de foto uw parkmanagers in Limburg: vlnr Liesbeth Versteegh (Maastricht), Lidy Rutten (Venlo), Janine Rissenbeek (Roermond) en Sonja Demandt (Directeur Parkmanagement B.V.)


 
Dinsdag 20 Juni 17
Aan de slag met cyberrisicomanagement!

Afgelopen week zijn tienduizenden computers in tientallen landen getroffen door ransomware. Criminelen proberen wereldwijd computers binnen te dringen en bestanden te gijzelen. Ook in Nederland heeft infectie plaatsgevonden.

Zowel Politie als het Nationaal Cyber Security Centrum roepen bedrijven op om extra alert te zijn. Met andere woorden: aan de slag met cyberrisicomanagement!

Wat kunt u doen om de kans op besmetting te verkleinen? Welke stappen moet u ondernemen om te voldoen aan de Europese Privacy Verordening welke in 2018 in werking treedt? Hoe denken hackers?

Graag nodigen wij u uit voor onze jaarlijkse themabijeenkomst voor het antwoord op deze vragen.

Het programma is als volgt:

15.30 - 16.00 uur: ontvangst

16.00 -  17.00 uur: opening door de voorzitter en start van het inhoudelijke programma o.l.v. cyberexpert Sjaak Schouteren van Aon Risk Solutions

Vanaf 17.00 uur kunt u weer ontspannen bij het barbecue buffet welke bij mooi weer buiten zal plaatsvinden tot ongeveer 18.30 uur.
Lees meer >


Pagina 4 / 9
« < 2 3 4 5 6 > »