aaa

Nieuws

 
Dinsdag 30 Mei 17
Limburg Export Award

Voor de twaalfde keer in successie wordt komend najaar de Limburg Export Award uitgereikt. Exporterende ondernemers kunnen zich inschrijven voor deze prestigieuze prijs. De winnaar ontvangt onder andere een geldbedrag van € 10.000.
Voor verdere informatie klik op deze link:

http://www.lwv.nl/lists/nieuwsbrief/artikel.aspx?ID=311&Source=%2Fdefault.aspx#.WSvhjvj9eTI.email

 

Let op: uiterste inschrijfdatum is 12 juni 2017.

 
Donderdag 18 Mei 17
Economische Visie Roermond vastgesteld

Binden van de jeugd aan de stad, een aantrekkelijke binnenstad, meer toeristische bezoekers, goed geschoold personeel voor bedrijven, ervoor zorgen dat startende bedrijven zich kunnen ontplooien. Dat zijn enkele doelen uit de Economische Visie van Roermond. Op 11 mei heeft de gemeenteraad deze visie vastgesteld. De visie is opgesteld in overleg met veel en verschillende belanghebbenden. De reden om een visie (klik hier) te maken is dat de economie sterk verandert. Daarom wil Roermond de koers bepalen voor de economische ontwikkeling voor de komende jaren.
Lees meer >

 
Maandag 15 Mei 17
Ondernemersbijeenkomst Willem-Alexander

Op dinsdag 9 mei vond de jaarlijkse ondernemersbijeenkomst van bedrijventerrein Willem-Alexander plaats.

Belangrijke thema's voor dit bedrijventerrein zijn met stip de bereikbaarheid, bescherming tegen hoog water en de toekomstige aanpassing van de N280.

Lees hier het hele verslag van deze bijeenkomst.

 
Maandag 15 Mei 17
Politie waarschuwt consumenten en bedrijven bij start nieuwe werkweek voor gijzelsoftware

Sinds afgelopen vrijdag 12 mei zijn tienduizenden computers in tientallen landen getroffen door ransomware, ook wel ‘gijzelsoftware’ genoemd. Het NCSC heeft daar vrijdag al een waarschuwing voor gegeven. De politie adviseert consumenten en vooral ook bedrijven zich tegen ransomware te wapenen door updates direct te installeren, antivirusprogramma’s te gebruiken en back-ups te maken van de gegevens op de computers. De politie raadt mensen ten zeerste af om te betalen voor de ontsleuteling van de systemen/bestanden, omdat hiermee deze criminaliteit wordt gefinancierd en in stand wordt gehouden. Het is allerminst zeker of betaling leidt tot decryptie van de bestanden.
Lees meer >

 
Dinsdag 7 Maart 17
Contact met politie Roermond

De politie Roermond vindt het contact met de inwoners en bedrijven van Roermond erg belangrijk. Om dit contact laagdrempelig te houden is het mogelijk om bij de politie Roermond via Facebook en Twitter meldingen te maken.
De meldingen via Social Media worden vooralsnog tussen 07.00 uur en 23.00 uur actief uitgelezen.
Lees hier het hele persbericht.


Pagina 4 / 8
« < 2 3 4 5 6 > »