aaa

Nieuws

 
Maandag 26 Februari 18
Uitnodiging Masterclass "Licht op financieringen""
Adelmeijer Hoyng Advocaten nodigt u van harte uit voor de Masterclass "Licht op Financieringen, weet waar je aan begint en weet wat je tekent". Vanwege grote belangstelling in 2017 en om meer mensen de gelegenheid te geven deze masterclass bij te wonen organiseren zij deze extra sessie op donderdag 22 maart 2018. Deze middag draait alles om de toenemende complexiteit van financieringsstructuren.
Klik hier voor de uitnodiging.
 
Maandag 19 Februari 18
Gezocht: nieuwe burgerhulpverleners

Infoavond 'Hart voor Roermond' Reanimatie Oproep Netwerk.

De gemeente Roermond zoekt voor Swalmen nieuwe burgerhulpverleners voor het Reanimatie Oproep Netwerk "Hart voor Roermond". Op woensdag 14 maart a.s. van 19.30 tot 21.00 uur is er een informatieavond over dit onderwerp in zaal De Mert, Markt 1 te Swalmen.
Voor meer informatie klik hier.

 
Vrijdag 16 Februari 18
Werkzaamheden Randweg

Na carnaval wordt gestart met de werkzaamheden aan de Randweg vanaf de kruising met de Ringweg. Nadat deze kruising gereed is wordt het overige gedeelte van de Randweg aangepakt. Aan de overzijde van huisnummers 1 en 3 wordt buiten de weg een voetpad aangelegd.
Klik hier voor meer informatie.

 
Vrijdag 26 Januari 18
Saneren overwegen door Bam infra Rail
Bam infra Rail gaat in opdracht van ProRail overwegen saneren tussen Roermond en Vlodrop. Vanaf 18 februari 2018 starten de werkzaamheden in Vlodrop en vervolgens richting Roermond. Overwegen worden gesaneerd en daarna wordt straatwerk of asfalt aangebracht conform het ontwerp. Voor de werkzaamheden is het noodzakelijk om overwegen af te sluiten.
Op de bijgevoegde bijlage kunt u zien welke overwegen het betreft.
Heeft u vragen? Neem dan contact op met de parkmanager.
 
Vrijdag 26 Januari 18
Leren en Werken

Taal op de werkvloer
Meer dan 700.000 werknemers hebben moeite met lezen, schrijven en communiceren in het Nederlands. Het is voor medewerkers lastig om zich verder te ontwikkelen als zij de taal niet goed beheersen. Daarnaast kan een lage taalvaardigheid zorgen voor een hoger ziekteverzuim, lagere productiviteit en veiligheidsproblemen.

Het Taalakkoord
Als werkgever kunt u bijdragen aan een betere taalvaardigheid van uw werknemers door taal op de werkvloer bespreekbaar te maken en werknemers te scholen. Aansluiten bij het Taalakkoord helpt u hierbij. Binnen het Taalakkoord zet u samen met andere werkgevers in op taal en deelt u kennis en ervaringen. Doe mee en realiseer samen met ons de ambitie van het Taalakkoord. Haal het beste uit uw medewerkers en laat taal geen belemmering zijn.

Ook de gemeente Roermond zet zich in om de taalvaardigheid van werknemers te verbeteren. Heeft u interesse in dit project neem dan contact op met de parkmanager, Janine Rissenbeek.


Pagina 4 / 9
« < 2 3 4 5 6 > »