aaa

Nieuws

 
Maandag 30 April 18
'Wel-zo-veilig-Awards'
Ondernemers die goed zijn voorbereid op criminaliteit kunnen een kans maken op de 'Wel-zo-veilig-Awards' van 2018. Deze Awards zijn bedoeld om het belang van veiligheid en preventie extra te onderstrepen en worden tijdens de Week van de Veiligheid uitgereikt in vier categorieën: horeca, detailhandel, transport en logistiek en mkb. MKB-Nederland reikt deze laatste uit.
Lees hier de volledige nieuwsbrief Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen april 2018.
 
Maandag 23 April 18
Employer Branding
Een ondernemer die zijn bedrijf neerzet als een merk, doet aan employer branding. Hoe trek je de juiste medewerkers aan en hoe behoud je ze?
Lees hier de zes tips.
 
Maandag 9 April 18
Conny Vluggen gekozen als Topvrouw Limburg 2018

Conny Vluggen - Managing Director van Koma KTI BV uit Roermond, heeft 5 april jl. tijdens een avondvullend programma in Theaterhotel de Oranjerie in Roermond de award voor ‘Topvrouw Limburg 2018’ gewonnen.
Lees meer >

 
Maandag 9 April 18
Werkzaamheden Randweg
Graag attenderen wij u op bijgaande bewonersbrief van de gebrs. Kurvers BV Wegenbouw / recycling / transport betreffende werkzaamheden Randweg.
KLIK HIER voor de brief.
 
Dinsdag 3 April 18
15 mei 2018 - past een robot binnen uw organisatie?

Ontdek wat voor uw situatie de meest geschikte robot is. Hiertoe nodigt Innovatie Huis de Peel u uit op dinsdag 15 mei 2018 van 14.30 tot 18.00 uur bij Flex Industries, Schootense Dreef 19 te Helmond.
Ervaringsdeskundigen delen hier hun ervaringen over dit onderwerp.
KLIK HIER voor de uitnodiging.


Pagina 3 / 8
« < 1 2 3 4 5 > »