aaa

Nieuws

 
Donderdag 21 Juni 18
Thema bijeenkomst “Een andere kijk op Roermond”

Op donderdag 7 juni organiseerde Parkmanagement de jaarlijkse thema bijeenkomst in de vorm van een boottrip over de Maasplassen.
Lees meer >

 
Donderdag 21 Juni 18
Limburgse A73 op de schop deze zomer

Er wordt flink gewerkt aan de A73 in Limburg deze zomer. Tijdens 4 weekendafsluitingen in juli en 1 weekafsluiting in augustus wordt onderhoud uitgevoerd tussen Belfeld en knooppunt Tiglia en tussen Roermond en knooppunt Het Vonderen. Weggebruikers krijgen te maken met omleidingen en extra reistijd.

De snelwegen in Nederland zijn van goede kwaliteit. Om dit zo te houden, voert Rijkswaterstaat voortdurend onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken. Komende zomer staat groot onderhoud gepland aan 2 trajecten van de Limburgse A73 waarbij werkzaamheden worden uitgevoerd aan het asfalt.
Lees meer >

 
Donderdag 7 Juni 18
Parkmanagement spreekt met minister over wateroverlast op bedrijventerreinen

Minister Cora van Nieuwenhuizen, Patrick van der Broeck, dijkgraaf van het Waterschap Limburg en vertegenwoordigers van de provincie Limburg bezochten met een delegatie de plaats Meerssen in verband met de wateroverlast die recentelijk deze plaats trof.

Parkmanagement werd hierbij uitgenodigd om de situatie op de bedrijventerreinen toe te lichten. Tevens werd er aandacht geschonken aan de bijeenkomst 'Water voor Later', welke afgelopen november gehouden werd in Roermond. In Venlo zal op 28 juni deze bijeenkomst plaatsvinden in Venlo. De ondernemers van de bedrijventerreinen kunnen gratis deelnemen aan een workshop waarbij ze kunnen inzoomen op hun eigen situatie bij wateroverlast.


Lees meer >

 
Dinsdag 29 Mei 18
Jaarvergadering Swalmen 2018

Op vrijdag 25 mei vond de jaarvergadering van de BIZ Swalmen plaats. De ondernemers waren Afbeelding
te gast bij de prachtige locatie van Astrid en Erik Poels in Asselt.
KLIK HIER voor het verslag van deze bijeenkomst.

 
Maandag 28 Mei 18
VNO-NCW: 'Bouw woningen moet niet ten koste gaan van bedrijventerreinen'
Ondernemersorganisatie VNO-NCW West stelt dat het een goed plan is om meer woningen te bouwen in Nederland, maar zet daar tegenover dat er niet zomaar op bedrijventerreinen gebouwd moet worden. Deze terreinen zijn er voor bedrijven en niet voor woningbouw, meent de organisatie. 
 
Lees meer >

Pagina 2 / 8
« < 1 2 3 4 5 6 > »