aaa

Nieuws

 
Vrijdag 23 Februari 18
Politiek debat gemeenteraadsverkiezingen 2018

Stichting Parkmanagement Midden-Limburg organiseert in samenwerking met de VVV Midden-Limburg, BIZ centrum Swalmen en Horeca Roermond op dinsdag 6 maart bij het Forum een politiek debat voor de lijsttrekkers van de partijen welke deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Noteer deze datum alvast in uw agenda ( aanvang 19.00 uur ).

Heeft u een stelling of vraag welke u graag zou willen inbrengen? Neem dan contact op met de parkmanager Janine Rissenbeek.

In het Manifest Roermondse bedrijven (klik hier) treft u een overzicht aan van de verschillende kernpunten van geformuleerd beleid, een stand van zaken van de reeds gerealiseerde doelen, alsmede onze economische visie op de nabije toekomst.

 
Maandag 26 Februari 18
Uitnodiging Masterclass "Licht op financieringen""
Adelmeijer Hoyng Advocaten nodigt u van harte uit voor de Masterclass "Licht op Financieringen, weet waar je aan begint en weet wat je tekent". Vanwege grote belangstelling in 2017 en om meer mensen de gelegenheid te geven deze masterclass bij te wonen organiseren zij deze extra sessie op donderdag 22 maart 2018. Deze middag draait alles om de toenemende complexiteit van financieringsstructuren.
Klik hier voor de uitnodiging.
 
Maandag 19 Februari 18
Gezocht: nieuwe burgerhulpverleners

Infoavond 'Hart voor Roermond' Reanimatie Oproep Netwerk.

De gemeente Roermond zoekt voor Swalmen nieuwe burgerhulpverleners voor het Reanimatie Oproep Netwerk "Hart voor Roermond". Op woensdag 14 maart a.s. van 19.30 tot 21.00 uur is er een informatieavond over dit onderwerp in zaal De Mert, Markt 1 te Swalmen.
Voor meer informatie klik hier.

 
Vrijdag 16 Februari 18
Werkzaamheden Randweg

Na carnaval wordt gestart met de werkzaamheden aan de Randweg vanaf de kruising met de Ringweg. Nadat deze kruising gereed is wordt het overige gedeelte van de Randweg aangepakt. Aan de overzijde van huisnummers 1 en 3 wordt buiten de weg een voetpad aangelegd.
Klik hier voor meer informatie.

 
Vrijdag 26 Januari 18
Saneren overwegen door Bam infra Rail
Bam infra Rail gaat in opdracht van ProRail overwegen saneren tussen Roermond en Vlodrop. Vanaf 18 februari 2018 starten de werkzaamheden in Vlodrop en vervolgens richting Roermond. Overwegen worden gesaneerd en daarna wordt straatwerk of asfalt aangebracht conform het ontwerp. Voor de werkzaamheden is het noodzakelijk om overwegen af te sluiten.
Op de bijgevoegde bijlage kunt u zien welke overwegen het betreft.
Heeft u vragen? Neem dan contact op met de parkmanager.

Pagina 2 / 9
« < 1 2 3 4 5 6 > »