aaa

Nieuws

 
Maandag 7 Januari 19
Crijns koopt één-na-laatste kavel op Roerstreek-Zuid in Roermond

Crijns koopt één-na-laatste kavel op Roerstreek-Zuid in Roermond

Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg B.V. (OML) heeft op 18 december een kavel van ruim 2.200 m2 op bedrijventerrein Roerstreek-Zuid verkocht. De heer Crijns – ook wel bekend van de sportgroothandel Forelle B.V. gevestigd in Roermond – gaat hier bedrijfsunits voor de verhuur ontwikkelen. De bouw van de units start naar verwachting begin 2019. (Bron OML).

 
Maandag 7 Januari 19
An­de­re werk­zaam­he­den N280 ja­nu­a­ri 2019

An­de­re werk­zaam­he­den ja­nu­a­ri

Na het plaatsen van de betonnen barrier starten we in januari ook met de aanleg van het nieuwe riool en een nieuwe gasleiding. Wanneer we klaar zijn met het riool, maken we een tijdelijke weg naast de N280. Deze is half juni 2019 gereed.
Lees meer >

 
Dinsdag 18 December 18
Start werkzaamheden N280 in januari

Start werkzaamheden in januari

De schop gaat de grond in! Vanaf januari zijn er al werkzaamheden buiten waar te nemen langs het gehele traject van de N280 Roermond. Een en ander is wel afhankelijk van eventuele vorst in de grond. In week 2 is de N280 richting Venlo gedurende 3 nachten dicht. We leggen dan een betonnen barrier aan die het verkeer van het werkvak scheidt, zodat er veilig kan worden gereden en gewerkt. (bron Provincie Limburg)

 
Donderdag 13 December 18
Hercertificering Keurmerk Veilig Ondernemen

Hercertificering Keurmerk Veilig Ondernemen geslaagd!

Op alle vijf de bedrijventerreinen in Roermond is een werkgroep Veiligheid actief. Deze werkgroep bestaat uit ondernemers van het terrein, een afgevaardigde van de gemeente, brandweer en politie en de parkmanager.
Lees meer >

 
Donderdag 29 November 18
Verhuren van ruimte en ondermijning

 

Verhuren van ruimte en ondermijning

Het buitengebied is aantrekkelijk voor criminelen door de meer verwachte leegstand. Ondernemers worden soms benaderd door keurige mensen in pak die je op een vriendelijke toon vragen of het mogelijk is een drugs lab te vestigen in het bedrijfspand. Soms vragen zij of ze antieke auto’s mogen stallen. “Nee” zeggen vergt een sterke ondernemer.
Lees meer >


Pagina 2 / 9
« < 1 2 3 4 5 6 > »