aaa

Nieuws

 
Vrijdag 29 September 17
Inschrijving Koning Willem I Prijs voor duurzaam ondernemerschap

Nederlandse ondernemingen kunnen zich weer inschrijven voor de tweejaarlijkse Koning Willem I Prijs en de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. De Koning Willem I Stichting wil met deze ondernemingsprijzen innovatief en duurzaam

Lees hier het hele artikel

 
Vrijdag 29 September 17
Invoeringsbesluit Omgevingswet van start

Er is een belangrijke stap gezet in de stelselherziening van het omgevingsrecht nu het Invoeringsbesluit wordt opgesteld. Het Invoeringsbesluit regelt de overgang van de bestaande naar de nieuwe wetgeving, zoals aanvulling van de basis-algemene maatregelen van bestuur, intrekken en wijzigen van andere besluiten en het overgangsrecht. Het

Lees hier het hele artikel

 
Maandag 25 September 17
'Mijn huis op maat Roerdalen' zoekt ondernemers

Beste ondernemer,

Over enkele weken start de gemeente Roerdalen met het project ‘Langdurig thuiswonen’. Dit project heeft als doel om bewustwording te creëren rondom ouder worden en wonen. Bij inwoners,  zorgprofessionals en niet onbelangrijk het bedrijfsleven.  Daarom zoeken wij de verbinding met ondernemers in de regio die verbeteringen van woningen van ouderen in de praktijk kunnen brengen. Heeft u interesse, laat het dan even weten.

Wat is de Huistest en de campagne Mijn huis op maat?
Lees meer >

 
Maandag 18 September 17
KPN NetwerkNL verbetert het netwerk!

KPN NetwerkNL werkt op het bedrijventerrein aan haar netwerk. Dit betekent nieuwe en snellere digitale mogelijkheden voor uw bedrijf. Lees hier de belangrijke en uitgebreide informatie over deze vernieuwing.

 
Maandag 11 September 17
Werkzaamheden in en rond tunnels A73 in september 2017

Asfaltering zuidelijke tunnelmond Roertunnel 22-24 september.

Voor goed functionerende en veilige tunnels voert Rijkswaterstaat reguliere onderhoudswerkzaamheden uit aan de Roertunnel en de tunnel Swalmen (A73).  

Tijdens de reguliere onderhoudssluiting wordt het doorgaande verkeer regionaal omgeleid via de N273 (Napoleonsbaan) en lokaal via de N271 en N280. De omleidingsroutes worden aangegeven met informatieborden langs de weg. De verkeershinder is naar verwachting beperkt.  
Lees meer >


Pagina 2 / 8
« < 1 2 3 4 5 6 > »