aaa

 
Dinsdag 19 Maart 19
Koffie inloop terrein Roerstreek

Koffie-inloop Bedrijfswagens Roermond B.V. en Uitnodiging Glasvezel Roermond

Graag stellen wij ons aan u voor tijdens de “koffie inloop” op donderdag de 28 maart 2019.

 

De Bedrijfswagengroep bestaat reeds al vanaf 1991 en verleent naast haar 3 vaste werkplaatslocaties in Eindhoven, Venlo en Roermond een Internationale 24-uur service.  Met de verkoop van nieuwe en gebruikte bedrijfswagens, liggen onze specialisaties merk onafhankelijk en zeer breed voor trucks, trailers, touringcars, kleine en grote bestelwagens.

 

Door middel van originele bedrijfswagen diagnose- uitleesapparatuur, zijn wij in staat alle merken vakkundig uit te lezen om daar de juiste reparatie en onderhoud op uit te voeren conform fabrieksrichtlijnen, waardoor garantie gewaarborgd blijft.

 

Onze slogan is niet voor niets  “niet merk, maar klant en service gericht”.

 

Tijdens de koffie inloop zal er tevens nadere uitleg worden verstrekt over Glasvezel Roermond. Het initiatief dat tot doel heeft alle Roermondse bedrijventerreinen te voorzien van glasvezel, waarmee snel en duurzaam internet bereikbaar wordt voor alle ondernemers.

 

Glasvezel Roermond is een initiatief van Parkned en het Roermondse A3bc BV, vertegenwoordigers van hun staan zijn ook aanwezig en staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen met het afsluiten van een bij jouw passend abonnement.

 

Bij een deelname van minimaal 30% van de ondernemers op de bedrijventerreinen Merum, Swalmen, Willem Alexander, Stadsrand-Noord, Roerstreek en Stationsweg/Veldweg komt de glasvezel er. Het streven is erop gericht om voor 31 mei a.s. duidelijk te verstrekken.

 

Daarom nodigen wij je persoonlijk uit om naar de inschrijf bijeenkomst in Roerstreek te komen:

 

Donderdag 28 maart 2019, inloop van 08:00 tot 09:30

 

Graag tot dan!

 

PS: Mocht je niet kunnen op deze datum? Kijk dan op de website van Glasvezel Roermond wanneer de volgende bijeenkomst gepland staat www.glasvezelroermond.nl

 

U bent welkom!