aaa

 
Woensdag 18 Juli 18
Open Dag bedrijventerrein Broekhin

Op zaterdag 8 september is het dan zo ver. Een groot aantal bedrijven van bedrijventerrein Broekhin zet de deuren open vanwege de Open Dag. Ook enkele bedrijven van terrein Spickerhoven zullen zich op de locatie Broekhin presenteren. Doel is natuurlijk om zoveel mogelijk bezoekers met de bedrijven op het terrein kennis te laten maken.

Op deze speciale zaterdag zullen er tussen 11.00 uur en 17.00 allerlei activiteiten en speciale acties plaatsvinden. De grootste publiektrekker wordt de twee motorische helikopter die de hele dag rondvluchten van 7 minuten maakt boven Roermond. Bezoekers kunnen ter plaatse een ticket kopen, de kosten bedragen € 79,00 per persoon per vlucht.

Maar bedrijven kunnen nu al tickets inkopen om bijvoorbeeld klantenacties te organiseren richting deze Open Dag. De eerste 15 zijn reeds gereserveerd, wacht niet te lang met reserveren!

Ook zal er een vluchtsimulator op het terrein aanwezig zijn waar bezoekers gratis een vluchtervaring kunnen opdoen.

Verder zal er op diverse plaatsen voor een drankje en een hapje worden gezorgd. En bij goed weer ook voor een ijsje!

Wij verwachten de minibios van Foroxity waar kinderen een leuk filmpje kunnen bekijken en popcorn kunnen eten, clown Tally zal de bezoekers vermaken met haar kunsten, er is een tombola waar de bezoekers kans maken om een TV te winnen.

Vlak na de vakanties wordt gestart met de promotie. Elk deelnemend bedrijf zal worden vermeld op de poster die door heel Roermond wordt opgehangen. Tevens krijgt elke deelnemer een aantal vlaggen voor een uniforme uitstraling.

Op de bekende driehoeksborden zal de Open Dag gedurende 14 dagen worden aangekondigd.

Is uw bedrijf nog niet aangemeld?? Mis deze kans niet om samen met uw collega ondernemers er een geweldige dag van te maken! Wij zullen ook zorgdragen voor teksten welke u op uw eigen website, Facebook en andere media kunt gebruiken.

Neem contact op met de parkmanager: Janine Rissenbeek M 06-37198021. Ook voor de helikoptervluchten.