aaa

 
Dinsdag 10 Oktober 17
Ontbijt bij Max Verstappen!

10 oktober in de vroege ochtend, het was nog donker, werd in de Max Verstappen Fanshop  in Swalmen een ontbijt georganiseerd voor de ondernemers van de BIZ Swalmen.

Na een behoorlijke tijd treurend leeg te hebben gestaan heeft Bosstraat 91A een aanzienlijke metamorfose ondergaan . Het pand is omgetoverd tot een prachtige presentatieruimte  van het merk Max Verstappen.

Het ontbijt werd geopend door voorzitter van BIZ Swalmen, Erik Poels, die snel het woord gaf aan Roger Hermans. Deze bevlogen ondernemer gaf een uiteenzetting over het ontstaan van de contacten met de familie Verstappen en uiteindelijk de recente opening van de fanshop in Swalmen.

Niels Hendrix, hoofd van de communicatie over Max, gaf de aanwezigen een kijkje in het leven van Max. Van dopingcontroles tot het plaatsen van handtekeningen en het opnemen van commercials.

De fanshop in Swalmen is een mooie opsteker voor het dorp. Een zeer geslaagde bijeenkomst met een uitstekend verzorgd ontbijt. Iedereen bedankt voor zijn/haar bijdrage.