aaa

Nieuws

 
Dinsdag 21 Augustus 18
Roermond Bereikbaar

Roermond Bereikbaar helpt je graag op weg met actuele reisinformatie en slimme alternatieven voor de auto. Zodat je voorbereid op pad kunt gaan en minder last hebt van hinder tijdens wegwerkzaamheden. 

Wie weet ontdek je via hun site ook nog gezonde en groene alternatieven voor de auto. Is jouw werkgever aangesloten bij Roermond Bereikbaar? Dan kun je gebruik maken van aantrekkelijke probeeracties.

Klik hier voor de website.

 
Donderdag 13 December 18
Hercertificering Keurmerk Veilig Ondernemen

Hercertificering Keurmerk Veilig Ondernemen geslaagd!

Op alle vijf de bedrijventerreinen in Roermond is een werkgroep Veiligheid actief. Deze werkgroep bestaat uit ondernemers van het terrein, een afgevaardigde van de gemeente, brandweer en politie en de parkmanager.
Lees meer >

 
Donderdag 13 December 18
Nieuwjaarsbijeenkomt 10 januari 2019
Het einde van 2018 komt weer in zicht. De meesten van ons zijn druk met het afronden van een jaar waarin de economie grote passen voorwaarts maakte.

Vol vertrouwen kijken we naar de uitdagingen die het nieuwe jaar ons brengt; een jaar waarin onder meer de verkiezingen voor de Provinciale Staten plaatvinden.

Wij nodigen alle ondernemers van de bedrijventerreinen Merum, Roerstreek, Stadsrand Noord, Swalmen en Willem-Alexander uit om op

Donderdag 10 januari om 17:00 uur bij Auto Creemers in Herten (Solvayweg 3)

het glas te heffen op 2019. De borrel wordt muzikaal omlijst door Jazzclub 14. Jij bent er toch ook bij?

Namens Parkmanagement Midden-Limburg wens ik je prettige feestdagen en een voorspoedig, veilig en ondernemend 2019!

Joep Heuvelmans,
voorzitter Parkmanagement Midden-Limburg

 

 
Dinsdag 11 December 18
Nieuwjaarsontmoeting in het Stadhuis van Roermond

Het begin van het nieuwe jaar is een mooi moment om even stil te staan bij wat achter en voor ons ligt. De gemeente Roermond wilt dat moment graag met u delen tijdens hun nieuwjaarsontmoeting waarvoor zij u van harte uitnodigen.

Donderdag 3 januari tussen 16.00 en 19.00 uur zetten zij de deuren van het stadhuis wagenwijd open. En daarmee ook de deuren naar de historische ruimtes zoals de Statenzaal, de Raadszaal, de Burgerzaal, de Balkonkamer en de kamer van de burgemeester.

 Om 17.30 houdt de burgemeester haar traditionele nieuwjaarstoespraak in de Tuinzaal.

De gemeente Roermond wenst eenieder mooie kerstdagen en een fantastisch 2019!

 
Donderdag 29 November 18
Verhuren van ruimte en ondermijning

 

Verhuren van ruimte en ondermijning

Het buitengebied is aantrekkelijk voor criminelen door de meer verwachte leegstand. Ondernemers worden soms benaderd door keurige mensen in pak die je op een vriendelijke toon vragen of het mogelijk is een drugs lab te vestigen in het bedrijfspand. Soms vragen zij of ze antieke auto’s mogen stallen. “Nee” zeggen vergt een sterke ondernemer.
Lees meer >


Pagina 1 / 9
1 2 3 4 5 > »