aaa

Nieuws

 
Dinsdag 12 Februari 19
Duurzaamheid en circulaire economie op Willem Alexander

In 2019 staat het leveren van een grotere bijdrage aan Duurzaamheid en Circulaire economie centraal voor het bedrijventerrein BIZ Willem-Alexander. Vorig jaar is er een onderzoek uitgevoerd naar het Duurzame en Circulaire karakter van het bedrijventerrein, dit is vertaald in een Infographic die direct laat zien hoe we op weg zijn om één van de meest circulaire bestaande bedrijventerreinen van Nederland te worden. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kom op 27 maart naar de bijeenkomst van BIZ Willem Alexander over Duurzaamheid en Circulariteit. Meer informatie via de site www.BIZ-WA.nl

 
Vrijdag 25 Januari 19
Vacature; Ben jij een échte organisator?

Een modern bedrijventerrein is meer dan de optelsom van losse bedrijfsgebouwen. Belangrijke pijlers zijn onder andere veiligheid, duurzaamheid en bereikbaarheid. Parkmanagement handhaaft en verbetert de kwaliteit van die pijlers continu. Dit gebeurt in samenwerking met publieke en private betrokken partijen. Stichting Parkmanagement Midden-Limburg is in opdracht van de ondernemers dé trekker van samenwerking en initiatieven op alle bedrijventerreinen in de gemeenten Roermond en Roerdalen.

Manager Bedrijventerreinen Parkmanagement Midden-Limburg (24-32 uur per week)


Lees meer >

 
Dinsdag 21 Augustus 18
Roermond Bereikbaar

Roermond Bereikbaar helpt je graag op weg met actuele reisinformatie en slimme alternatieven voor de auto. Zodat je voorbereid op pad kunt gaan en minder last hebt van hinder tijdens wegwerkzaamheden. 

Wie weet ontdek je via hun site ook nog gezonde en groene alternatieven voor de auto. Is jouw werkgever aangesloten bij Roermond Bereikbaar? Dan kun je gebruik maken van aantrekkelijke probeeracties.

Klik hier voor de website.

 
Donderdag 10 Januari 19
Brexitloket van Rijksoverheid voor ondernemers

Brexitloket

Op 29 maart 2019 treedt het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Dan is Brexit een feit. Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk? Of bent u dat van plan? Bereid u dan voor op zakendoen met een land buiten de EU. De Rijksoverheid helpt u daarbij, bijvoorbeeld met het ter beschikbaar stellen van vouchers.

Brexitloket.nl is een initiatief van de Rijksoverheid en haar uitvoerende organisaties. (Bron Rijksoverheid)

 
Donderdag 10 Januari 19
Regulier/gepland onderhoud aan de Roertunnel en Swalmentunnel 2019

Onderstaand vindt u de geaccordeerde data voor regulier/gepland onderhoud aan de Roertunnel en tunnel Swalmen voor komend jaar.

Tijdspanne van deze sluitingen is telkens 20.00 uur – 06.00 uur.

Vrijdag 25 januari 2019

Vrijdag 15 maart 2019

Vrijdag 12 april 2019 – uitsluitend afsluiting Roertunnel, Swalmentunnel blijft open

Vrijdag 24 mei 2019

Vrijdag 5 juli 2019

Vrijdag 6 september 2019

Vrijdag 11 oktober 2019

Vrijdag 15 november 2019

Vrijdag 13 december 2019

(Bron Rijkswaterstaat)


Pagina 1 / 9
1 2 3 4 5 > »