aaa

Nieuws

 
Dinsdag 12 December 17
Beschikbaar stellen van camerabeelden

Je ziet het op TV, internet en sociale media: De Politie maakt steeds vaker gebruik van beelden van camera’s van particulieren en bedrijven. Dit kan van belang zijn in opsporingsonderzoeken. Deze camera’s zijn eigendom van particulieren of bedrijven en zijn geplaatst op hun eigen terrein.

U kunt uw camera aanmelden bij politie zodat zij, indien nodig, de beelden kunnen gebruiken om criminaliteit aan te pakken.

Heeft u één of meerdere camera’s bij uw bedrijf geïnstalleerd? Kijk dan op:

https://www.politie.nl/themas/camera-in-beeld.html?sid=70d31b3c-887a-4c67-a4a7-3477df57a7f7

Mogelijk zijn in de toekomst uw beelden de oplossing in een politieonderzoek!

 
Dinsdag 12 December 17
Manifest Roermondse bedrijven

Stichting Parkmanagement Midden-Limburg  alsmede de BIZ Binnenstad/Citymanagement en VVV Midden-Limburg, zijn al enkele jaren intensief bezig om de economische positie van Roermond verder te versterken en uit te bouwen.

In het Manifest Roermondse bedrijven (klik hier) treft u een overzicht aan van de verschillende kernpunten van geformuleerd beleid, een stand van zaken van de reeds gerealiseerde doelen, alsmede onze economische visie op de nabije toekomst.

Met het oog op de naderende verkiezingen is dit manifest naar de politieke partijen gestuurd welke deelnemen aan de verkiezingen van 21 maart 2018.

Ons doel is immers hetzelfde als dat van de politiek: Roermond op economisch, sociaal en cultureel vlak naar een hoger plan te tillen.

 
Maandag 4 December 17
Werkzaamheden aan IJzeren Rijn vanaf november 2017

Via onderstaande link wordt u door de gemeente Roermond op de hoogte gebracht van de werkzaamheden aan de IJzeren Rijn vanaf november 2017.

Klik hier voor de informatie.

 
Dinsdag 28 November 17
Workshop 'Water voor Later'

In tijden van klimaatverandering is de overlast door regen of juist het gebrek eraan groter dan ooit. Wat kunt u als ondernemer doen om dit te voorkomen middels “Water voor Later”?

Parkmanagement Midden-Limburg en Venlo organiseerden voor de ondernemers in Roermond op 23 november een interactieve workshop rondom dit thema. 


Lees meer >

 
Vrijdag 17 November 17
Bijeenkomst veiligheidsfunctionarissen Roerstreek

In de middag van 24 oktober werd op bedrijventerrein Roerstreek de  workshop “Samen Veiliger” georganiseerd voor de veiligheidsfunctionarissen van de bedrijven op het terrein. Op Roerstreek zijn ruim honderd bedrijven gevestigd waarvan een groot aantal in de maakindustrie, logistiek en groothandel.

Ondanks de vele inspanningen van bedrijven op het gebied van (interne) veiligheid bestaat de kans op het ontstaan van een calamiteit (bedrijfsongeval, brand, geweldsituatie).

Onderlinge samenwerking, bewustwording en goede communicatie helpt om de schade te beperken. De workshop had als doel elkaar beter te leren kennen, van elkaar te leren in geval van calamiteiten en om samen te werken aan een veilige werkomgeving.
Lees meer >


Pagina 1 / 9
1 2 3 4 5 > »