aaa

Nieuws

 
Maandag 25 September 17
'Mijn huis op maat Roerdalen' zoekt ondernemers

Beste ondernemer,

Over enkele weken start de gemeente Roerdalen met het project ‘Langdurig thuiswonen’. Dit project heeft als doel om bewustwording te creëren rondom ouder worden en wonen. Bij inwoners,  zorgprofessionals en niet onbelangrijk het bedrijfsleven.  Daarom zoeken wij de verbinding met ondernemers in de regio die verbeteringen van woningen van ouderen in de praktijk kunnen brengen. Heeft u interesse, laat het dan even weten.

Wat is de Huistest en de campagne Mijn huis op maat?
Lees meer >

 
Maandag 18 September 17
Criminele activiteiten die het bedrijfsleven vervuilen zijn een probleem voor ons allemaal. Maar wat doen we eraan?

Tijdens de openingsbijeenkomst van de Week van de Veiligheid in Limburg gaan ondernemers, politie, openbaar ministerie, gemeenten en belastingdienst samen aan de slag om deze vraag te beantwoorden. Jan Tromp en Pieter Tops trappen af, enkele bestuurders delen kort hun ervaringen en vervolgens zijn de deelnemers aan het woord, dit alles onder leiding van Jan Bart Wilschut. Uw inbreng is nodig!
Klik hier voor de uitnodiging.

 

 
Maandag 18 September 17
KPN NetwerkNL verbetert het netwerk!

KPN NetwerkNL werkt op het bedrijventerrein aan haar netwerk. Dit betekent nieuwe en snellere digitale mogelijkheden voor uw bedrijf. Lees hier de belangrijke en uitgebreide informatie over deze vernieuwing.

 
Maandag 11 September 17
Werkzaamheden in en rond tunnels A73 in september 2017

Asfaltering zuidelijke tunnelmond Roertunnel 22-24 september.

Voor goed functionerende en veilige tunnels voert Rijkswaterstaat reguliere onderhoudswerkzaamheden uit aan de Roertunnel en de tunnel Swalmen (A73).  

Tijdens de reguliere onderhoudssluiting wordt het doorgaande verkeer regionaal omgeleid via de N273 (Napoleonsbaan) en lokaal via de N271 en N280. De omleidingsroutes worden aangegeven met informatieborden langs de weg. De verkeershinder is naar verwachting beperkt.  
Lees meer >

 
Maandag 11 September 17
Uitnodiging Ondernemersontbijt Roermond

De gemeente Roermond nodigt u hierbij uit voor het Ondernemersontbijt op dinsdag 26 september van 8:00 - 10:00 uur (inloop en ontbijt vanaf 07.30) in de Tuinzaal van het Stadhuis te Roermond.
KLIK HIER voor de uitnodiging.


Pagina 1 / 7
1 2 3 4 5 > »