aaa

Nieuws

 
Dinsdag 21 Augustus 18
Roermond Bereikbaar

Roermond Bereikbaar helpt je graag op weg met actuele reisinformatie en slimme alternatieven voor de auto. Zodat je voorbereid op pad kunt gaan en minder last hebt van hinder tijdens wegwerkzaamheden. 

Wie weet ontdek je via hun site ook nog gezonde en groene alternatieven voor de auto. Is jouw werkgever aangesloten bij Roermond Bereikbaar? Dan kun je gebruik maken van aantrekkelijke probeeracties.

Klik hier voor de website.

 
Maandag 14 Mei 18
AVG wet voor ondernemers en bedrijven

Met een privacyverklaring alleen, zoals het soms lijkt als je op AVG googelt, ben je er als ondernemer nog lang niet. De algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is een zeer complexe wetgeving die ingrijpt op alle processen met persoonsgegevens, bij álle ondernemers.
Klik hier voor meer informatie.

 
Donderdag 26 Juli 18
Parkmanagement BV organiseert bijeenkomst over overlast door water en hitte

De 60e zomerse dag!

Nu is er nog schaduw en koelte door de bomen maar wat als de blaadjes er allemáál zijn afgevallen?

Bijeenkomsten over overlast door water en hitte in Venlo en Roermond gemist? Wat hebben de ondernemers tijdens deze bijeenkomst en workshop onderzocht en samen besloten? 

Lees nu het artikel hierover in het zojuist verschenen magazine van Ondernemend Venlo.

 


 
Woensdag 18 Juli 18
Open Dag bedrijventerrein Broekhin

Op zaterdag 8 september is het dan zo ver. Een groot aantal bedrijven van bedrijventerrein Broekhin zet de deuren open vanwege de Open Dag. Ook enkele bedrijven van terrein Spickerhoven zullen zich op de locatie Broekhin presenteren. Doel is natuurlijk om zoveel mogelijk bezoekers met de bedrijven op het terrein kennis te laten maken.

Op deze speciale zaterdag zullen er tussen 11.00 uur en 17.00 allerlei activiteiten en speciale acties plaatsvinden. De grootste publiektrekker wordt de twee motorische helikopter die de hele dag rondvluchten van 7 minuten maakt boven Roermond. Bezoekers kunnen ter plaatse een ticket kopen, de kosten bedragen € 79,00 per persoon per vlucht.

Maar bedrijven kunnen nu al tickets inkopen om bijvoorbeeld klantenacties te organiseren richting deze Open Dag. De eerste 15 zijn reeds gereserveerd, wacht niet te lang met reserveren!
Lees meer >

 
Maandag 25 Juni 18
Jaarvergadering en wijnproeven

Donderdag 21 juni, de langste dag van het jaar, werd op bedrijventerrein Roerstreek de jaarvergadering georganiseerd. Voor het officiële gedeelte waren de ondernemers te gast bij Donkergroen op Roerstreek Zuid.

De agenda van de vergadering bestond uit een terugblik op de activiteiten van het afgelopen jaar en een verantwoording over de financiën 2017. Een oproep voor een deelnemer voor de kascontrole leverde direct resultaat op. De stukken worden dus op korte termijn gecontroleerd.

Tevens werd een oproep gedaan aan ondernemers om deel te nemen aan de werkgroep Veiligheid, een activiteit samen met politie, brandweer en gemeente om samen te werken op het gebied van veiligheid. Voor ondernemers levert deelname vaak geheel nieuwe inzichten en ervaringen op.

In verband met het terug treden van de penningmeester is er per 1 januari een bestuursfunctie vacant. Heeft u belangstelling voor een bestuursfunctie en/of deelname in de werkgroep veiligheid? Neem dan gerust contact op met de parkmanager.

Nadat de vergadering werd afgesloten met de rondvraag verplaatste het gezelschap zich naar het natuurgebied grenzend aan het bedrijfsterrein. In een mooie groene omgeving en gadegeslagen door nieuwsgierige Schotse hooglanders werd de avond vervolgd met het proeven van heerlijke wijnen van Cavino Wines. Een prima afsluiting!


Pagina 1 / 8
1 2 3 4 5 > »