aaa

Nieuws

 
Vrijdag 21 Oktober 16
Schmitz Foam Products uit Roermond wint Limburg Export Award 2016

De Roermondse producent van onderlagen voor sportvelden, kinderspeelplaatsen, maneges en veestallen kreeg de voorkeur van de vakjury boven de twee andere finalisten Fromatech uit Sittard en The Jekill and Hyde Company uit Belfeld.

De Limburg Export Award is een initiatief van de Export Sociëteit Limburg en werd voor de elfde keer op rij uitgereikt. Net als voorgaande jaren was er een geldprijs van 10.000 euro en een kunstwerk voor de winnaar. De runners-up ontvangen een uitnodiging voor deelname aan een handelsmissie in het buitenland.

De vakjury koos de drie finanlisten uit een shortlist van zeven Limburgse, exporterende bedrijven met elk een heldere, succesvolle exportstrategie en een gezonde bedrijfsvoering. Bij alle genomineerden is een bedrijfsfilm geproduceerd. Deze zijn te zien op de website van Export Sociëteit Limburg, www.exportsocieteit.nl

 
Dinsdag 20 September 16
Jaarvergadering BIZ en bedrijvenvereniging Swalmen

Donderdag 15 september werd de jaarvergadering van de bedrijvenvereniging en BIZ Swalmen georganiseerd. Deze keer waren de ondernemers van het bedrijventerrein te gast bij Emmaus Perspectief, gevestigd in Hoeve Genoenhof.

Ruim 20 ondernemers hadden zich voor deze avond aangemeld.

Het programma werd gestart met een welkomst- en openingswoord door scheidend voorzitter Joep Heuvelmans.

Vervolgens werd kort teruggeblikt op het afgelopen jaar.
Lees meer >

 
Maandag 19 September 16
Bezoek de hennepcontainer, voorlichting op maat!

Op donderdag 13 oktober 2016, vanaf 08.00 uur wordt bij het Ondernemersplein Limburg aan de Steegstraat 5 te Roermond een zogenaamde 'hennepcontainer' geplaatst. Dit is een activiteit van Enexis samen met het team veiligheid van de Gemeente Roermond tijdens de Week van de Veiligheid.
Lees hier het hele artikel.

 
Dinsdag 13 September 16
Made in Keyport: Euramax uit Roermond

Categorie: Maakindustrie, Innovatie

Keyport zet in op innovatie, ondernemerschap en arbeidsmarktoptimalisatie. In de rubriek Made in Keyport laten zij ondernemers aan het woord die deze thema’s omarmen. Deze keer zijn ze in gesprek met Rolf Giezenaar van Euramax. Zij lakken aluminium en zijn binnen de branche beeldbepalend. Hun ambitie is om de komende jaren nog verder te groeien voornamelijk in het Midden- en Verre Oosten.
Lees hier het hele artikel.

 
Vrijdag 2 September 16
Arbeidsongevallen en beroepsziekten: Laten we het eens fatsoenlijk regelen in Nederland!

De Limburgse Adviesraad Oud Mijnwerkers en de voormalige Stichting Silicose Oud-Mijnwerkers organiseren een seminar met als titel: ’Arbeidsongevallen en beroepsziekten: Laten we het eens fatsoenlijk regelen in Nederland!’ Een seminar met inleidingen door Nederlandse, Duitse en Belgische deskundigen gevolgd door discussie met deskundigen en politici uit de Tweede Kamerleden.
Het seminar vindt op plaats op vrijdag 30 september (10.30 - 15.30 uur)  in het Continium in Kerkrade. Deelname aan seminar is gratis (inclusief lunch). Wel vóór 10 september aanmelden bij Adviesraad.oudmijnwerkers@gmail.com
Lees hier de volledige uitnodiging.


Pagina 1 / 25
1 2 3 4 5 > »