aaa

Nieuws

 
Dinsdag 30 Augustus 16
Ondernemers Roermond bezoeken de tunnel in Maastricht

Op een zeer warme donderdagmiddag vertrok een bus met 40 Roermondse ondernemers richting Maastricht. Het programma van deze middag werd gestart bij het Projectbureau A2 Avenue welk gevestigd is in het MVV stadion.
Lees hier het hele verslag.

 
Dinsdag 2 Augustus 16
Toekomstvisie Roermond
Tussen 11 mei en 1 juni hebben 7 bijeenkomsten voor de toekomstvisie Roermond plaatsgevonden. Het doel was om inhoud te geven aan de 5 thema's die eerder gekozen zijn.
Tijdens deze 7 bijeenkomsten is er veel waardevolle informatie gekregen. Deze informatie is verwerkt en samengevat in 'grove contouren'. De onderliggende informatie is uiteraard ook te vinden op http://www.roermondin2030.nl/
 
Dinsdag 2 Augustus 16
Zijn de waterstromen van uw bedrijf ook al gesplitst?
Om wateroverlast te verminderen heeft de gemeente Roermond de afgelopen jaren een aantal maatregelen genomen.
Ook uw bedrijf kan een bijdrage leveren om de gevolgen van heftige buien aan te pakken.
Via de link treft u informatie aan over de werking van het rioolstelsel op Roerstreek-Noord.
 
Dinsdag 26 Juli 16
BCTN start nieuwe container inland terminal in Roermond
In samenwerking met Kalle en Bakker start de inland terminal operator BCTN een nieuwe container terminal in Roermond. De kade ligt er en de kraan is onderweg. BCTN Roermond verwacht dan ook operationeel te zijn in mei 2016.
Lees hier het hele persbericht.
 
Dinsdag 26 Juli 16
Mobiliteit biedt toekomst

Het afgelopen jaar hebben we kunnen zien dat we langzaamaan de crisis het hoofd bieden. De economie groeit weer en we zien het aantal vacatures stijgen.
Voor Limburg was de groei van de arbeidsmarkt begin dit jaar zelfs de hoogste van Nederland. Met een stijging van maar liefst 20% meer banen lijkt het er dan ook rooskleurig uit te zien voor ondernemend Limburg. Toch is het voor veel ondernemers een flinke kluif om mensen te werven.
Zo bieden bedrijven vooral vacatures voor IT, sales en financiële en technische functies aan, terwijl werkzoekenden juist op zoek zijn naar administratieve en secretariële banen. Tijd dus om een brug te slaan tussen vraag en aanbod op de Limburgse arbeidsmarkt.
Lees hier het hele artikel.


Pagina 1 / 24
1 2 3 4 5 > »