aaa

Nieuws

 
Dinsdag 21 Augustus 18
Roermond Bereikbaar

Roermond Bereikbaar helpt je graag op weg met actuele reisinformatie en slimme alternatieven voor de auto. Zodat je voorbereid op pad kunt gaan en minder last hebt van hinder tijdens wegwerkzaamheden. 

Wie weet ontdek je via hun site ook nog gezonde en groene alternatieven voor de auto. Is jouw werkgever aangesloten bij Roermond Bereikbaar? Dan kun je gebruik maken van aantrekkelijke probeeracties.

Klik hier voor de website.

 
Dinsdag 13 November 18
Samen in de strijd tegen de arbeidskrapte

Wat zijn de ontwikkelingen  op de arbeidsmarkt, heeft dit voor mij al gevolgen en wat kan ik doen?

Vraagstukken waar u als werkgever niet alleen voor staat. Het Werkgevers Service punt  gaat hiermee aan de slag en daarom nodigen zij u uit voor deze bijeenkomst op 29 november tussen 16.30–20.00 uur in de ECI Cultuurfabriek. Zij nemen u deze avond mee in oplossingen en mogelijkheden die antwoord geven op deze uitdagingen.  Laat u inspireren en uitdagen om samen aan de slag te gaan!

Wilt u deze bijeenkomst bijwonen? Meld u dan aan vóór 22-11-2018 via contact@wsp-ml.nl

Klik hier voor de volledige uitnodiging.

 
Dinsdag 30 Oktober 18
Jaarvergadering Merum

Op 2 oktober vond de jaarvergadering van BIZ  Merum plaats. De ondernemers waren deze keer te gast bij het prachtige nieuwe en duurzame kantoor van Numidia.

De vergadering werd om 17.30 uur geopend door de voorzitter.

Tijdens de jaarvergadering in 2017 was een oproep gedaan aan ondernemers om zitting te nemen in het bestuur. De voorzitter informeerde de aanwezigen dat met ingang van heden hijzelf en Carl Huijskens uit het bestuur treden. Inmiddels zijn Nathalie Timmermans ( Westrom ) en Andy Vintcent ( Novisec ) bereid gevonden het bestuur weer compleet te maken.

De samenstelling is nu als volgt:
Jack Hannen      voorzitter
Peter Scheers   penningmeester
Nathalie Timmermans
Lars van Engelen
Astrid Damen
Andy Vintcent

Lees meer >

 
Maandag 14 Mei 18
AVG wet voor ondernemers en bedrijven

Met een privacyverklaring alleen, zoals het soms lijkt als je op AVG googelt, ben je er als ondernemer nog lang niet. De algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is een zeer complexe wetgeving die ingrijpt op alle processen met persoonsgegevens, bij álle ondernemers.
Klik hier voor meer informatie.

 
Donderdag 26 Juli 18
Parkmanagement BV organiseert bijeenkomst over overlast door water en hitte

De 60e zomerse dag!

Nu is er nog schaduw en koelte door de bomen maar wat als de blaadjes er allemáál zijn afgevallen?

Bijeenkomsten over overlast door water en hitte in Venlo en Roermond gemist? Wat hebben de ondernemers tijdens deze bijeenkomst en workshop onderzocht en samen besloten? 

Lees nu het artikel hierover in het zojuist verschenen magazine van Ondernemend Venlo.

 Pagina 1 / 9
1 2 3 4 5 > »