aaa

Nieuws

 
Woensdag 18 Juli 18
Spreek je uit als ondernemer over criminaliteit

De overheid en het bedrijfsleven werken samen in het Nationaal Platform Criminaliteitsbeheersing (NPC) aan de bestrijding en het voorkomen van criminaliteit. 

Alles wat we doen moet goed aansluiten bij de laatste ontwikkelingen bij ondernemers. In bijgevoegde korte enquête willen we graag horen van ondernemers welke onderwerpen/thema's de komende jaren in het NPC moeten worden aangepakt. 

Bent u zelfstandig ondernemer, dan kunt u door het beantwoorden van een aantal vragen aangegeven welke veiligheidsthema’s volgens u belangrijk zijn om in de nabije toekomst aan te pakken. Uw mening en ervaringen zijn van belang om gezamenlijk de ‘Agenda voor de toekomst’ te bepalen.

Het invullen van deze vragenlijst duurt een paar minuten, uw mening is van groot belang. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Bureau Beke in opdracht van de rijksoverheid en het bedrijfsleven en kan tot 15 augustus worden ingevuld.

Klik hier!

 
Woensdag 18 Juli 18
Open Dag bedrijventerrein Broekhin

Op zaterdag 8 september is het dan zo ver. Een groot aantal bedrijven van bedrijventerrein Broekhin zet de deuren open vanwege de Open Dag. Ook enkele bedrijven van terrein Spickerhoven zullen zich op de locatie Broekhin presenteren. Doel is natuurlijk om zoveel mogelijk bezoekers met de bedrijven op het terrein kennis te laten maken.

Op deze speciale zaterdag zullen er tussen 11.00 uur en 17.00 allerlei activiteiten en speciale acties plaatsvinden. De grootste publiektrekker wordt de twee motorische helikopter die de hele dag rondvluchten van 7 minuten maakt boven Roermond. Bezoekers kunnen ter plaatse een ticket kopen, de kosten bedragen € 79,00 per persoon per vlucht.

Maar bedrijven kunnen nu al tickets inkopen om bijvoorbeeld klantenacties te organiseren richting deze Open Dag. De eerste 15 zijn reeds gereserveerd, wacht niet te lang met reserveren!
Lees meer >

 
Maandag 25 Juni 18
Jaarvergadering en wijnproeven

Donderdag 21 juni, de langste dag van het jaar, werd op bedrijventerrein Roerstreek de jaarvergadering georganiseerd. Voor het officiële gedeelte waren de ondernemers te gast bij Donkergroen op Roerstreek Zuid.

De agenda van de vergadering bestond uit een terugblik op de activiteiten van het afgelopen jaar en een verantwoording over de financiën 2017. Een oproep voor een deelnemer voor de kascontrole leverde direct resultaat op. De stukken worden dus op korte termijn gecontroleerd.

Tevens werd een oproep gedaan aan ondernemers om deel te nemen aan de werkgroep Veiligheid, een activiteit samen met politie, brandweer en gemeente om samen te werken op het gebied van veiligheid. Voor ondernemers levert deelname vaak geheel nieuwe inzichten en ervaringen op.

In verband met het terug treden van de penningmeester is er per 1 januari een bestuursfunctie vacant. Heeft u belangstelling voor een bestuursfunctie en/of deelname in de werkgroep veiligheid? Neem dan gerust contact op met de parkmanager.

Nadat de vergadering werd afgesloten met de rondvraag verplaatste het gezelschap zich naar het natuurgebied grenzend aan het bedrijfsterrein. In een mooie groene omgeving en gadegeslagen door nieuwsgierige Schotse hooglanders werd de avond vervolgd met het proeven van heerlijke wijnen van Cavino Wines. Een prima afsluiting!

 
Donderdag 21 Juni 18
Thema bijeenkomst “Een andere kijk op Roermond”

Op donderdag 7 juni organiseerde Parkmanagement de jaarlijkse thema bijeenkomst in de vorm van een boottrip over de Maasplassen.
Lees meer >

 
Donderdag 21 Juni 18
Limburgse A73 op de schop deze zomer

Er wordt flink gewerkt aan de A73 in Limburg deze zomer. Tijdens 4 weekendafsluitingen in juli en 1 weekafsluiting in augustus wordt onderhoud uitgevoerd tussen Belfeld en knooppunt Tiglia en tussen Roermond en knooppunt Het Vonderen. Weggebruikers krijgen te maken met omleidingen en extra reistijd.

De snelwegen in Nederland zijn van goede kwaliteit. Om dit zo te houden, voert Rijkswaterstaat voortdurend onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken. Komende zomer staat groot onderhoud gepland aan 2 trajecten van de Limburgse A73 waarbij werkzaamheden worden uitgevoerd aan het asfalt.
Lees meer >


Pagina 1 / 10
1 2 3 4 5 > »