aaa

Nieuws

 
Vrijdag 18 Mei 18
Swalmen afsluiting Rijksweg Zuid
Van 26-5-2018 07:00 uur tot 28-5-2018 05:00 uur vindt variabel onderhoud plaats aan de Rijkswegen. Zie hiertoe bijgaande plattegrond.
 
Maandag 14 Mei 18
AVG wet voor ondernemers en bedrijven

Met een privacyverklaring alleen, zoals het soms lijkt als je op AVG googelt, ben je er als ondernemer nog lang niet. De algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is een zeer complexe wetgeving die ingrijpt op alle processen met persoonsgegevens, bij álle ondernemers.
Klik hier voor meer informatie.

 
Vrijdag 4 Mei 18
Werkzaamheden Stationsweg
Graag attenderen wij u op bijgaande bewonersbrief van de gebrs. Kurvers BV Wegenbouw / recycling / transport betreffende werkzaamheden Stationsweg.
KLIK HIER voor de brief.
 
Maandag 30 April 18
'Wel-zo-veilig-Awards'
Ondernemers die goed zijn voorbereid op criminaliteit kunnen een kans maken op de 'Wel-zo-veilig-Awards' van 2018. Deze Awards zijn bedoeld om het belang van veiligheid en preventie extra te onderstrepen en worden tijdens de Week van de Veiligheid uitgereikt in vier categorieën: horeca, detailhandel, transport en logistiek en mkb. MKB-Nederland reikt deze laatste uit.
Lees hier de volledige nieuwsbrief Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen april 2018.
 
Maandag 23 April 18
Employer Branding
Een ondernemer die zijn bedrijf neerzet als een merk, doet aan employer branding. Hoe trek je de juiste medewerkers aan en hoe behoud je ze?
Lees hier de zes tips.

Pagina 1 / 9
1 2 3 4 5 > »