aaa

Nieuws

 
Dinsdag 20 Juni 17
Aan de slag met cyberrisicomanagement!

Afgelopen week zijn tienduizenden computers in tientallen landen getroffen door ransomware. Criminelen proberen wereldwijd computers binnen te dringen en bestanden te gijzelen. Ook in Nederland heeft infectie plaatsgevonden.

Zowel Politie als het Nationaal Cyber Security Centrum roepen bedrijven op om extra alert te zijn. Met andere woorden: aan de slag met cyberrisicomanagement!

Wat kunt u doen om de kans op besmetting te verkleinen? Welke stappen moet u ondernemen om te voldoen aan de Europese Privacy Verordening welke in 2018 in werking treedt? Hoe denken hackers?

Graag nodigen wij u uit voor onze jaarlijkse themabijeenkomst voor het antwoord op deze vragen.

Het programma is als volgt:

15.30 - 16.00 uur: ontvangst

16.00 -  17.00 uur: opening door de voorzitter en start van het inhoudelijke programma o.l.v. cyberexpert Sjaak Schouteren van Aon Risk Solutions

Vanaf 17.00 uur kunt u weer ontspannen bij het barbecue buffet welke bij mooi weer buiten zal plaatsvinden tot ongeveer 18.30 uur.
Lees meer >

 
Maandag 12 Juni 17
Save the date: Opening Week van de Veiligheid Limburg 2017

Noteert u alvast in uw agenda, maandag 9 oktober vindt de opening van de Week van de Veiligheid in Limburg plaats.

Veel gemeenten organiseren activiteiten om ondernemers te steunen in hun strijd tegen criminaliteit. De Week van de Veiligheid is een initiatief van publieke en private partijen om het thema veiligheid onder de aandacht te brengen bij ondernemers en inwoners, want met het invallen van de donkere dagen neemt de kans op criminaliteit toe. De week vindt in 2017 plaats van 9 tot en met 15 oktober (week 41). In Limburg worden diverse workshops, seminars en andere interessante activiteiten georganiseerd.

Wanneer: Maandag 9 oktober 2017
Tijd: 16.00 – 18.00 uur
Locatie: Ondernemersplein Roermond, Steegstraat 5, 6041 EA Roermond

Houd www.veiligondernemenlimburg.nl in de gaten voor meer informatie.

 
Dinsdag 30 Mei 17
Politie heeft speciaal loket voor ladingdiefstal

Sinds 15 mei kan iedere ondernemer 24 uur per dag aangifte doen van ladingdiefstal via 088-0087444. Het bedrijfsleven en de politie willen met dit aangifteloket het aantal ladingdiefstallen terugdringen.

Omdat de logistiek nooit stilstaat, is het belangrijk dat ondernemers zonder tijdverlies en ongeacht de plaats en tijd aangifte kunnen doen. Dat is volgens de politie voor zowel het opsporen van verdachten als voor het terugdringen van het aantal diefstallen belangrijk. De politie kan met het speciale nummer de kwaliteit van de vastgelegde informatie verbeteren waardoor de kans om verdachten op te sporen, stijgt.
Lees meer >

 
Dinsdag 30 Mei 17
Limburg Export Award

Voor de twaalfde keer in successie wordt komend najaar de Limburg Export Award uitgereikt. Exporterende ondernemers kunnen zich inschrijven voor deze prestigieuze prijs. De winnaar ontvangt onder andere een geldbedrag van € 10.000.
Voor verdere informatie klik op deze link:

http://www.lwv.nl/lists/nieuwsbrief/artikel.aspx?ID=311&Source=%2Fdefault.aspx#.WSvhjvj9eTI.email

 

Let op: uiterste inschrijfdatum is 12 juni 2017.

 
Donderdag 18 Mei 17
Economische Visie Roermond vastgesteld

Binden van de jeugd aan de stad, een aantrekkelijke binnenstad, meer toeristische bezoekers, goed geschoold personeel voor bedrijven, ervoor zorgen dat startende bedrijven zich kunnen ontplooien. Dat zijn enkele doelen uit de Economische Visie van Roermond. Op 11 mei heeft de gemeenteraad deze visie vastgesteld. De visie is opgesteld in overleg met veel en verschillende belanghebbenden. De reden om een visie (klik hier) te maken is dat de economie sterk verandert. Daarom wil Roermond de koers bepalen voor de economische ontwikkeling voor de komende jaren.
Lees meer >


Pagina 1 / 17
1 2 3 4 5 > »