aaa

Nieuws

 
Dinsdag 7 Augustus 18
OPEN DAG Stadsrand Noord OPEN DAG

 

Op 8 september bruist het van de activiteiten op het bedrijventerrein Broekhin.

Een groot aantal bedrijven zet de deuren open en biedt de bezoeker  interessante acties en leuke activiteiten.

Middels demonstraties kan de bezoeker kennis maken met de diverse producten en diensten van de deelnemende bedrijven, een ritje maken in een oldtimer bus, prijzen winnen bij de tombola en zelfs een helikoptervlucht maken.
Lees meer >

 
Dinsdag 31 Juli 18
Open dag MCS Diagnostics Swalmen op 14 september 2018

Het nieuwe gedeelte van het bedrijfspand is in gebruik en daarom opent MCS Diagnostics op 14 september de deuren en stelt de leden van de Bedrijvenvereniging / BIZ Swalmen in de gelegenheid om kennis te maken met het bedrijf MCS en de nieuwe aanbouw te bekijken.

Het programma ziet er als volgt uit:

19.00 uur:  Ontvangst, gevolgd door welkomstwoord van Hay Thijssen

19.20 uur:  De bezoekers kunnen kennismaken met analysemethoden op het gebied van voedselveiligheid en microbiologische diagnostiek. Een rondleiding door de nieuwe productieruimtes en laboratoria.

Afsluiting met een hapje en drankje.

 
Donderdag 26 Juli 18
Parkmanagement BV organiseert bijeenkomst over overlast door water en hitte

De 60e zomerse dag!

Nu is er nog schaduw en koelte door de bomen maar wat als de blaadjes er allemáál zijn afgevallen?

Bijeenkomsten over overlast door water en hitte in Venlo en Roermond gemist? Wat hebben de ondernemers tijdens deze bijeenkomst en workshop onderzocht en samen besloten? 

Lees nu het artikel hierover in het zojuist verschenen magazine van Ondernemend Venlo.

 


 
Dinsdag 24 Juli 18
6-13 augustus: forse verkeershinder in en om Roermond

Rijkswaterstaat voert van maandag 6 augustus 05.00 uur tot maandag 13 augustus 05.00 uur onderhoud uit aan de A73 richting Maastricht. De A73 tussen Roermond (oprit 19) en knooppunt Het Vonderen is dan afgesloten. Roermond blijft steeds bereikbaar vanaf de A73 en afrit 19 blijft open vanuit beide rijrichtingen. Maar let op: houd rekening met forse hinder en extra reistijd, met name op de N280 richting centrum/A2 en op de Napoleonsweg in zuidelijke richting.
Automobilisten vanuit Roermond richting zuiden krijgen bovendien te maken met omleidingen.
Klik hier voor verdere informatie.

 
Woensdag 18 Juli 18
Spreek je uit als ondernemer over criminaliteit

De overheid en het bedrijfsleven werken samen in het Nationaal Platform Criminaliteitsbeheersing (NPC) aan de bestrijding en het voorkomen van criminaliteit. 

Alles wat we doen moet goed aansluiten bij de laatste ontwikkelingen bij ondernemers. In bijgevoegde korte enquête willen we graag horen van ondernemers welke onderwerpen/thema's de komende jaren in het NPC moeten worden aangepakt. 

Bent u zelfstandig ondernemer, dan kunt u door het beantwoorden van een aantal vragen aangegeven welke veiligheidsthema’s volgens u belangrijk zijn om in de nabije toekomst aan te pakken. Uw mening en ervaringen zijn van belang om gezamenlijk de ‘Agenda voor de toekomst’ te bepalen.

Het invullen van deze vragenlijst duurt een paar minuten, uw mening is van groot belang. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Bureau Beke in opdracht van de rijksoverheid en het bedrijfsleven en kan tot 15 augustus worden ingevuld.

Klik hier!


Pagina 1 / 11
1 2 3 4 5 > »