aaa

Nieuws

 
Dinsdag 19 Maart 19
Koffie inloop terrein Roerstreek

Koffie-inloop Bedrijfswagens Roermond B.V. en Uitnodiging Glasvezel Roermond

Graag stellen wij ons aan u voor tijdens de “koffie inloop” op donderdag de 28 maart 2019.

 

De Bedrijfswagengroep bestaat reeds al vanaf 1991 en verleent naast haar 3 vaste werkplaatslocaties in Eindhoven, Venlo en Roermond een Internationale 24-uur service.  Met de verkoop van nieuwe en gebruikte bedrijfswagens, liggen onze specialisaties merk onafhankelijk en zeer breed voor trucks, trailers, touringcars, kleine en grote bestelwagens.

 

Door middel van originele bedrijfswagen diagnose- uitleesapparatuur, zijn wij in staat alle merken vakkundig uit te lezen om daar de juiste reparatie en onderhoud op uit te voeren conform fabrieksrichtlijnen, waardoor garantie gewaarborgd blijft.

 

Onze slogan is niet voor niets  “niet merk, maar klant en service gericht”.

 

Tijdens de koffie inloop zal er tevens nadere uitleg worden verstrekt over Glasvezel Roermond. Het initiatief dat tot doel heeft alle Roermondse bedrijventerreinen te voorzien van glasvezel, waarmee snel en duurzaam internet bereikbaar wordt voor alle ondernemers.

 

Glasvezel Roermond is een initiatief van Parkned en het Roermondse A3bc BV, vertegenwoordigers van hun staan zijn ook aanwezig en staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen met het afsluiten van een bij jouw passend abonnement.

 

Bij een deelname van minimaal 30% van de ondernemers op de bedrijventerreinen Merum, Swalmen, Willem Alexander, Stadsrand-Noord, Roerstreek en Stationsweg/Veldweg komt de glasvezel er. Het streven is erop gericht om voor 31 mei a.s. duidelijk te verstrekken.

 

Daarom nodigen wij je persoonlijk uit om naar de inschrijf bijeenkomst in Roerstreek te komen:

 

Donderdag 28 maart 2019, inloop van 08:00 tot 09:30

 

Graag tot dan!

 

PS: Mocht je niet kunnen op deze datum? Kijk dan op de website van Glasvezel Roermond wanneer de volgende bijeenkomst gepland staat www.glasvezelroermond.nl

 

U bent welkom!

 
Dinsdag 12 Februari 19
Duurzaamheid en circulaire economie op Willem Alexander

In 2019 staat het leveren van een grotere bijdrage aan Duurzaamheid en Circulaire economie centraal voor het bedrijventerrein BIZ Willem-Alexander. Vorig jaar is er een onderzoek uitgevoerd naar het Duurzame en Circulaire karakter van het bedrijventerrein, dit is vertaald in een Infographic die direct laat zien hoe we op weg zijn om één van de meest circulaire bestaande bedrijventerreinen van Nederland te worden. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kom op 27 maart naar de bijeenkomst van BIZ Willem Alexander over Duurzaamheid en Circulariteit. Meer informatie via de site www.BIZ-WA.nl

 
Vrijdag 25 Januari 19
Vacature; Ben jij een échte organisator?

Een modern bedrijventerrein is meer dan de optelsom van losse bedrijfsgebouwen. Belangrijke pijlers zijn onder andere veiligheid, duurzaamheid en bereikbaarheid. Parkmanagement handhaaft en verbetert de kwaliteit van die pijlers continu. Dit gebeurt in samenwerking met publieke en private betrokken partijen. Stichting Parkmanagement Midden-Limburg is in opdracht van de ondernemers dé trekker van samenwerking en initiatieven op alle bedrijventerreinen in de gemeenten Roermond en Roerdalen.

Manager Bedrijventerreinen Parkmanagement Midden-Limburg (24-32 uur per week)


Lees meer >

 
Dinsdag 21 Augustus 18
Roermond Bereikbaar

Roermond Bereikbaar helpt je graag op weg met actuele reisinformatie en slimme alternatieven voor de auto. Zodat je voorbereid op pad kunt gaan en minder last hebt van hinder tijdens wegwerkzaamheden. 

Wie weet ontdek je via hun site ook nog gezonde en groene alternatieven voor de auto. Is jouw werkgever aangesloten bij Roermond Bereikbaar? Dan kun je gebruik maken van aantrekkelijke probeeracties.

Klik hier voor de website.

 
Donderdag 10 Januari 19
Brexitloket van Rijksoverheid voor ondernemers

Brexitloket

Op 29 maart 2019 treedt het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Dan is Brexit een feit. Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk? Of bent u dat van plan? Bereid u dan voor op zakendoen met een land buiten de EU. De Rijksoverheid helpt u daarbij, bijvoorbeeld met het ter beschikbaar stellen van vouchers.

Brexitloket.nl is een initiatief van de Rijksoverheid en haar uitvoerende organisaties. (Bron Rijksoverheid)


Pagina 1 / 6
1 2 3 4 5 > »